Ring Magazin

Hétfô, 2019. November 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Bence mögött a világhírű Simoncelli Squadra Corse csapata

Kecskés Bence mögött a világhírű Simoncelli Squadra Corse csapata

E-mail Nyomtatás PDF
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Holnap a spanyolországi Guadixban egy eligazítással megkezdődik a Red Bull Rookies Cup selejtezője, ahol egy magyar fiúnak komoly esélye van arra, hogy sporttörténelmet írjon. A tét óriási: a továbbjutók a MotoGP gyorsasági motoros világbajnoksággal egy időben és térben szerepelhetnek.
 
Kecskés Bence ma délután érkezett meg a tetthelyre, hogy olasz csapatának minden támogatásával harcba szálljon a Red Bull Rookies Cup-ba kerülésért. A fiatalembert a szülein kívül Luca Pasini csapatvezető és Alessandro Falzone is elkísérte, így a világhírű RXP – Simoncelli Squadra Corse Junior Tem szakemberpárosa személyesen is támogatni fogja Bencét jó tanácsaival. A Valentino Rossit és Marco Simoncellit kinevelő csapat háttere és szakmai tudása hatalmas előnyt képvisel a hazai nívóval szemben, így a szakvezetés nagyon bízik benne, hogy pilótájuk sikerrel veszi az akadályokat.
 
A Red Bull Rookies Cup keddi napja adminisztrációval telik a fiataloknak, akik aztán másnap nyeregbe pattannak majd, hogy a pályán is megküzdjenek egymással.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP - Sic58 Magyarország
 

(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 67 vendég böngészi

bav logo kicsi banner