Close

Mapei hőszigetelő rendszer – jobb lehet, mint a banki befektetés

mapeihoszigetelorsz1909 1

Ön is szeretne egy biztos és folyamatosan megtérülő, stabil megtakarítási formát? Kiszámoltuk, hogy fél évtized alatt azzal járunk jobban, ha hőszigeteljük házunkat, mintsem, ha a bankban tartanánk az e célra szánt pénzünket. Nem is beszélve a kényelemről, amit akár télen, akár nyáron mindez jelent.

Mert a tél minden évben eljön, és a fűtésszámla továbbra sem lesz kisebb, hacsak nem gondoskodunk róla időben… Hamarosan beköszönt az ősz, az az időszak, amikor a hőszigetelő rendszer felújítására időben gondot fordítók áldják az eszüket, amiért idejében gondoltak a fűtésszámla csökkentésére és a komfortjukra. Érdemes lesz Önnek is közöttük lennie!

Miért jár jól az, aki most befektet a Mapei hőszigetelő rendszer kivitelezésébe? Egyrészt azért, mert ezzel maradandóan növeli ingatlanja piaci értékét, vagyis olyasmire költ, amiben a pénz megmarad, sőt: értéket teremt. Másrészt azért, mert arra költ, amire a leginkább érdemes – a saját maga és az egész kellemes közérzetésre és egészségére, elejét véve a hűlést hozó hidegnek. Harmadrészt a hőszigetelő rendszer szakszerű létrehozása vagy felújítása megtakarítási formát is jelent, amely a fűtésszámlából lefaragott költségen keresztül jobban megéri Önnek, mintha banki letétet helyezne el.

mapeihoszigetelorsz1909 2

„Célozd meg a Holdat, hogy eltaláld a kerítést!” – ezt szokták mondani annak kapcsán, hogy érdemes mindig nagy célokat kitűznünk, mert azok több hasznot hoznak nekünk még akkor is, ha esetleg nem valósulnak meg teljes egészében. Hasonló a helyzet a hőszigetelő rendszerrel is, ami akkor az igazi, ha igényesen viszonyulunk hozzá. Magyarán: a teljes felújítást érdemes megcélozni, mert ezzel A vagy A+ energetikai besorolás érhető el akár a régi építésű házak esetében is. A kívánt cél úgy érhető el teljes egészében, ha minden oldalról elsöprő támadást indítunk a hideg ellen. Az egyes szigetelési módszerek ugyanis különböző arányokban járulnak hozzá a fűtési költségek csökkentéséhez: a nyílászárók szigetelése önmagában 15 százalékot, a homlokzat hőszigetelése 35 százalékot, a tető (födém) hőszigetelése pedig 25 százalékot jelent, úgyhogy egy év alatt a számlák 50 százalék feletti összeggel csökkenhetnek.

A Mapei MAPETHERM homlokzati hőszigetelő rendszer kulcselem lesz ebben a stratégiában, mert az energiamegtakarítás valódi sztárjáról van szó, amely megbízható, bevált műszaki megoldást képvisel a piacon széles színválasztékkal és több mint kedvező ár-érték aránnyal!

Szeretne többet megtudni a témáról? Kattintson, és töltse le kiadványunkat!

mapei 190301 logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top