Ring Magazin

Szombat, 2019. Október 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Gender Tomika első trófeája ezüstös

Gender Tomika első trófeája ezüstös

E-mail Nyomtatás PDF

genderaaaaaaaaa

Mármint az első igazi versenyben szerzett igazi győzelmi trófea mely a Gender Racing Team legfiatalabb versenyzőjének Gender Tomikának a polcára kerülhetett a hétvégén az ausztriai Bruckban a Speedworld gokart versenypályán az MGSZ Rotax MicroMax kategória Calvita Kupájában.

Amióta a GRT legifjabb volánpörgetője úgy döntött, hogy az edzések után az idén éles versenyeken is megméretteti magát, benne volt a levegőben, hogy nemsokára ez az elszántság valami fémesen csillogó helyezésben is megnyilvánul majd. Annak ellenére, hogy kis versenyzőnknek azért még bőven van még mit felcsipegetni a taktikából, a vezetéstechnikából, de az már az elején látszott, hogy az állóképessége és a kitartása az szinte kimeríthetetlen! Most is elsősorban ez hozta meg a rég remélt dobogós eredményt.

Na meg természetesen az eddigi évben a versenyekbe és a felkészülésbe fektetett sok kitartó munka, melyhez nagyszerűen társult a VPD Racingnél az Ernst Penninger csapatfőnök valamint Kurgyis Róbert és Kurgyis Zsolt szerelők elképesztően professzionális szakmai tudása, akik nagyszerűen tudják ezt folyamatosan beleoltani Tomika kiemelkedő állóképességébe és küzdeni akarásába. A kitartásra kis versenyzőnk részéről komoly szükség is volt, hiszen a versenyeken többnyire nagyon erős mezőnyben főleg idősebb tapasztaltabb versenyzőtársak között kellett helyt állnia. Ez a hétvégi dobogós helyezés is nagyon örömteli visszaigazolása annak, hogy helyes döntés volt, hogy Tomika ennyire eredmény és teljesítményorientált professzionális csapatban folytathassa a még javában csak kibontakozóban lévő kis versenyzői pályafutását.

A hétvégi dobogós helyezés nagyszerű lökést adott az egész csapatnak, na és persze a háttérmunkában oroszlánrészt vállaló büszke szülőknek is! Tomika sporttagozatos iskolájában pedig ezzel az ezüstéremmel előkelő helyre került a gokart sport az iskola sportágak közötti dicsőségtábláján.

A következő kihívás sem várat sokat magára most a hétvégén, ugyanezen a pályán csak egy még erősebb nemzetközi mezőnyben a CEE kupán.


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

amio 19okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 133 vendég böngészi

bav logo kicsi banner