Ring Magazin

Hétfô, 2020. Február 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon A gondtalan és takarékos otthon titka: a jó tető

A gondtalan és takarékos otthon titka: a jó tető

E-mail Nyomtatás PDF

agondtalanestakarekos 1Építkezés vagy felújítás során már a tervezéskor nagy hangsúlyt kap a ház jövőbeli energiatakarékos fenntartása, amit nem csak a falak és a nyílásszárók megfelelő szigetelésével érhetünk el. Az épületek energiavesztesége ugyanis legnagyobb mértékben a tetőknél jelentkezik, éppen ezért érdemes tetőrendszerben gondolkodni.

A hazánkban 35 éve jelen lévő BMI Bramac anyavállalata, a BMI Group folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően modern tetőszigetelésekkel a hőveszteség és fűtésköltség akár 43%-kal is csökkenthető (tesztek által bizonyítva, Heusenstamm, Németország, 2017. január).
agondtalanestakarekos 2

Egy korszerű tető hosszú távú befektetés, amely nemcsak a komfortérzetet javítja, de a pénztárcánkat is kíméli. Ha szeretnénk a ház energiaköltségét jelentősen lefaragni, akkor érdemes a BMI Bramac 2017-ben Construma Nagydíjjal elismert oCool Tetőrendszerét választani, ami a hővisszaverő tetőcserepek és a BMI Bramac Therm hőszigetelő táblák mellett szakszerű átszellőzést biztosító rendszerelemekből áll.
Ezek közül elsősorban a speciális szigetelés segíti, hogy ne szökjön ki a hő télen, nyáron pedig a hőreflektáló tetőcserepek és az átszellőzés játszanak nagy szerepet abban, hogy akár 11 oC-os hőmérsékletcsökkenést érhessünk el a tetőtérben. Ezzel szinte feleslegessé válik a klímahasználat is.
A BMI Bramacnál tehát pontosan értik, hogy mit szeretne egy modern háztulajdonos, és ehhez milyen tetőmegoldásokra van szüksége. Hiszen manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern ember otthona multifunkcionálissá vált: házunk nappalija egyben a mozitermünk is, a pincénkben konditerem van, a terasz nyugalmában egyszer laptopról dolgozunk, máskor épp tucatnyi gyereket látunk vendégül egy babazsúron. A megfelelő klímát és védelmet garantáló innovációk, a mindenre kiterjedő tesztek, a hosszú távú garancia, a páratlan nemzetközi tapasztalat és az etikus hozzáállás mind-mind azt szolgálják, hogy házunk valóban a gondtalanság otthona lehessen – BMI Bramac tető alatt. Erről szól a cég által képviselt Happy House filozófia.

További információkért látogasson el a tobbmintcserep.hu oldalra.

agondtalanestakarekos 3


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 63 vendég böngészi

bav logo kicsi banner