Ring Magazin

Hétfô, 2020. Február 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok 45 éve a rock zene szolgálatában

45 éve a rock zene szolgálatában

E-mail Nyomtatás PDF

edda2019A nagy sikerű Edda Művek ismét fellép az Agárdi Popstrandon ezen a hétvégén, július 6-án este. A zenekar év közben nagy lendülettel turnézik az egész országban, de Agárd a régi Edda táborhelye is volt, fantasztikus hangulattal. Ez idő tájt egész Agárd megtelik Edda rajongókkal, ez az Eddások találkozóhelye is egyben.

edda2019 1

A csodásan kiépített strand területe, a vízpart fantasztikus hangulatba hozza a zenekar tagjait és a közönséget is, és remélhetően az idei koncertnek is kedvez az időjárás, ahogy eddig mindig. Az Edda Agárdonis mindig több volt, mint zene, szeretet is, boldogság, játék és nevetés, reggeli torna, parlagfűirtás, véradás, lapockás fokhagymás zsíros kenyér, közös éneklés, este pedig a koncert, maga a csoda, és zene minden mennyiségben! A zenekar alkotókedve szinte egyedülálló, a rajongók szeretete továbbvitte az Eddát, és azóta is a csúcson vannak, láthatóan jól érzik magukat együtt. Tudnak a saját „erejükről”, a saját maguk által teremtett értékeikről. Ott leszünk a hétvégén a koncerten, nagyon várjuk az Edda élményt, és együtt fogunk örülni a közös sikernek!

Turbina


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi

bav logo kicsi banner