Close

Olasz dizájn kézműves kanapék akciója

vamosimilano 201812 1

A Vamosi Milano gyönyörű, kézzel készült kanapéi és franciaágyai a hatalmas év végi leárazás keretében az eredeti ár 50 százalékáért rendelhetők. Az olasz márka egyszeri, egyedülálló akciója 2018. december 27-31-ig érvényes*. Ha ez nem lenne elég, a brand azonnal elvihető, outlet bútorai közül is válogathatunk, akár 70 százalék kedvezménnyel.

A milánói tervezőiroda Olaszország talán leginnovatívabb bútorbrandjét képviseli. Bár bútorai a hamisítatlan olasz dizájn testesítik meg, sokkal többre tör: igazán kozmopolitává kívánja tenni a bútortervezést. A Vamosi az eredeti olasz formavilágot gondolta tovább, és átformálta a modern, európai elvárásoknak megfelelően. A hamisítatlan olasz formákat ötvözte a német precizitással és megbízhatósággal, a skandináv praktikummal és az angol biztonsággal. Mostantól létezik a praktikus olasz kanapé fogalma, ahol a tökéletes és könnyed formavezetéssel jól megférnek az ágyazhatósági funkciók, a legmodernebb mechanikai újítások, de akár a szabad méretezhetőség is. Az olasz brand egyedileg gyártott, prémium minőségű kanapéival az otthonunkat is trendivé varázsolhatjuk! A milánói bútormárka termékeit hihetetlen formavilág, hamisítatlan olasz hangulat és egyedi vonalvezetés jellemzik.

Álmodja meg színét, arányát és formáját, majd válogasson kedvére a minőségi szövetekből!A Vamosi üzleteiben és weboldalán kedvünkre válogathatunk a kézműves bútorok közül, amelyekből mindenki könnyedén megtalálja a számára tökéletes bútort, az olasz minimáltól a klasszikusabb formákig. Csak a fantáziánk szabhat határt! Ráadásul most az egyedileg rendelt bútorokra extra kedvezményes hitelt is igényelhetünk, akár 0 százalék kamattal, 0 százalék THM-mel és 0 százalék önerővel.

vamosimilano 201812 2

Válogasson az olasz márka magas minőségű szövetei közül, tervezze meg a stílusának igazán megfelelő bútort, és varázsolja trendivé otthonát!

BEMUTATÓTEREM:
1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48.
www.vamosimilano.hu

OUTLET ÁRUHÁZ:
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 107-115. lakópark (bejárat a lakópark Karácsony Sándor és Teller Ede úti sarkánál)

*Az akció 2018. december 27-31-ig, vagy a készlet erejéig tart. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az akcióról és a kamatmentes hitel (0%THM) és a kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon weblapunkon. A feltüntetett árakat és kedvezményeket 2018. december 27-31-e között vagy a készlet erejéig biztosítjuk, azok kizárólag a bútorra vonatkoznak, a kárpitozott bútorok esetében alapkategóriás vagy akciós szövetre vonatkoznak, amelyek színe, mintázata változó, a dekorációt nem tartalmazzák! Az egyes kedvezmények nem összevonhatók. Az akár 70 százalékos mértékű kedvezmény kizárólag az outlet bútorként forgalmazott bútorokra vonatkozik. Az extra kedvezményes hitel az új megrendelésekre vonatkozik, nem vonható össze az 50 százalkos kedvezménnyel. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! A kép illusztráció, részben felárért kapható terméket ábrázolhat. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az extra kedvezményes hitelt az OTP Bank nyújtja. Hitelösszeg: 30 ezer Ft és 500 ezer Ft között. Futamidő: 10 hónap. Saját erő 0%. Kezelési költség 0%. Éves Ügyleti Kamat: 0%. 300 000 Ft-ig saját erő nélkül, 300 000 Ft felett 20% saját erő szükséges. A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A WORE Hungary Kft. az OTP Bank Nyrt. hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2018. december 1.-31. között benyújtott hitelkérelmek esetén a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe, és a készlet erejéig érvényes. Példa THM: 500.000 Ft hitelösszeg és 10 hónapos futamidő esetén 0 % THM. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak – 31 nap – került figyelembevételre. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top