Close

A Gender Racing Team Szlovákiában is tovább fejlődne!

aaaaa12

A hosszúra sikeredett nyári szünet után a Gender Racing Team pilótái visszatérnek a pályára, hogy feltöltődve tovább harcoljanak a dobogós helyezésekért, a győzelmekért. A fiúk komoly harci kedvvel felvértezve érkeztek meg Szlovákiába, a bajnokság soron következő helyszínére. Itt kaptuk telefonvégre őket.

 

Rónai Tamás az előző fordulóban egy utolsó kanyarban kiharcolt sikerrel a puttonyban várja a Slovakiaringen rendezett csörtét. A fiatal pilóta megfontolt és realista, mint mindig.

„A nyár tartalmasan telt, nagyon sok dolog történt velem. Letettem a felsőfokú angol nyelvvizsgát és igazán pozitív felkészülési időszakot tudhatok magam mögött. Az előttünk álló hétvége célja, hogy fejlődjünk, jó hangulatban összerázódjon a csapat. Most is szeretném kihozni magamból a maximumot, az autót szeretnénk úgy beállítani, hogy jó érzés legyen vezetni. A többi pedig majd jön magától! Masszív húsz autó feletti mezőny várható, jó néhány erősebb versenygéppel, így kőbe vésett célokról úgy gondolom felesleges beszélni.

 

aaaaa13

 

Ugyanakkor a Pannónia-ringen láthattuk, hogy egy eső azonnal képes felborítani az erőviszonyokat. Versenyezzünk bárhol is, én mindig győzni akarok, azonban reálisan kell látnunk a lehetőségeinket. Ebben a pillanatban azt mondanám, ha minden ésszerűen történik, akkor nem mi vagyunk a favoritok, de természetesen mindent megteszünk a jó eredményért!” – zárta mondandóját Rónai Tamás.

Stern Roland nem titkoltan szeretne egy nagyot gurítani és szép teljesítménnyel folytatni az idei jó szereplését:

 

aaaaa14

 

„A szombati éles programig rendelkezésre álló időben kipróbálunk egy pár dolgot, igyekszünk megfelelően beállítani az autót. A Slovakiaring egy erő pálya, ahol mutatkozhat némi előnyünk, legfőképpen aerodinamikai értelemben. Szeretnénk kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket és a legfőbb riválisunk elé kerülni. A célom, hogy a tavaly itt elért legjobb köridőm legalább fél másodperccel lefaragjam. A hétvége során változékony időjárásra van kilátás, ez nem fogja megkönnyíteni a munkánkat. Ettől függetlenül a fiúkkal rajta vagyunk a témán, beleadunk apait-anyait, reméljük siker övezi majd az erőfeszítéseinket!” – vont mérleget Renault kupában vitézkedő versenyző.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk / Képek: Gender Racing Team

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top