Close

Konyhakiállítás a hétvégén

konyhakiallitasahetvegen nyito

A háromnapos rendezvény igazi földi paradicsom lesz a kulináris élvezetek rajongóinak, hiszen minden standon másféle izgalmas fogás készül a legismertebb hazai séfek és gasztrobloggerek kései alatt. No és magazinunk is várja standján kedvezményes vásárlási lehetőséggel az olvasókat!

Rémlik még a tévéből a Bocuse d’Or verseny sokat emlegetett bresse-i csirkéje? Bíró Lajos az egyik legvagányabb magyar séf és Jókuti Világevő András a lyoni világverseny ceremóniamestere szombaton lerántják a leplet a különleges hozzávalóról, és bebizonyítják, hogy hazai szárnyasból is lehet fantasztikus ételt készíteni. Szombat délután a Bosch Nagyszínpadán várnak mindenkit!
Az idei Konyhakiállításon biztosan ki fog derülni, hogy a speciális diéták követőinek sem éhezniük, sem unatkozniuk nem kell a konyhában. Hadarik Rita gluténmentes banános cookie-val nyűgözi majd le a közönséget, még Stöhr Gréta ínycsiklandó vegán fogásokat varázsol a konyhaasztalra. Alig várjuk, hogy megkóstoljuk kölesből és kókusztejporból készült hamis túrógombócát! De a hétvégi gasztromaratonról nem hiányozhat az egészséges táplálkozás híveinek nagy kedvence Nóra mindenmentes konyhája sem. A gyógyszerész gasztroblogger profizmusával és kreativitásával több ezer életmódváltó példaképévé vált.

konyhakiallitasahetvegen 2
És ha már az újdonságoknál tartunk, akkor van itt még valami! A főzés nem a konyhakertben ér véget, a fokhagyma, a bors és a majoránna után most jöjjön valami egészen más. Halmos Monika virágkonyhájától garantáltan tátva marad a szánk. Szombaton öt óra után tavaszi vadvirág salátát és különleges körömvirágos pogácsát készít az ehető virágok neves szakértője, de elleshetjük tőle az illatos ibolyatorta és a kandírozott rózsaszirom receptjét is.
Ne hagyjuk ki vasárnap Gianni legújabb olasz receptjeinek bemutatóját, és a Budavári Jamie’s Italian kagylós-tintahalas fekete spagettijét sem. Bede Robi burgonyás pacallevesét és velencei borjúmáját pedig két alkalommal is megkóstolhatjuk a rendezvényen.

konyhakiallitasahetvegen 1
Aki szereti lendületesen indítani a reggeleit, annak mindenképpen fel kell keresnie Görög Zitát, aki igazi vitaminbombákat kever tisztított vízből és gyümölcsökből. De azokra is gondoltunk, akiknek a hétköznapi rohanás közepette csak egy ínycsiklandó szendvicsre futja az idejéből. A Nosalty imádott bloggere, Dacota elhozza nekünk a New York-i szendvicsek koronázatlan királyát, a Reuben szendvicset.

Sütni, főzni persze egy praktikus berendezésekkel felszerelt konyhában az igazi, és szerencsére ennek ma már egyáltalán nincs akadálya. A gyártók felkészültek, így a nagyközönség számára is elérhetőek a smart technológiával készült háztartási gépek. Az idei Konyhakiállításon vár ránk az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, vagy színváltoztató fények. Végül pedig az egyik kedvenc: az annyira okos háztartási készülékek, amik szinte helyettünk főznek.

Szóval kedves kísérletező kedvű konyhatündérek, a lehetőség adott, március 3-5. között a Budapest Sportarénában vár ránk az ország legtrendibb lakberendezési rendezvénye, a legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat. Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert konyhabútort és konyhagépet is lehet nyerni, az egyik szerencsés pedig egy különleges telefonfülke hűtőszekrénnyel dobhatja fel otthonát.

www.konyhakiallitas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top