Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér GAZDASÁG Meghívó KEP Törzsasztal Fórumra

Meghívó KEP Törzsasztal Fórumra

E-mail Nyomtatás PDF
A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület meghívja tagjait és minden érdeklődőt a 2015. december 15. kedd, 17 óra,  Törzsasztal Fórumra, melynek témája: Könyvismertetés  - Dr.Gantner Péter: „Magyar diplomaták küzdelme a párizsi békekonferencián” c.könyvéről 
és tájékoztatás az 1946-os párizsi békekonferenciáról.A rendezvénynek a  Thomas Hotel Étterm  (Budapest, IX. kerület Liliom u. 46) ad helyet, ahol örömmel várunk mindenkit. Az előadások után a résztvevők kérdéseikkel, hozzászólásaikkal tehetik teljessé az beszélgetést.
 
Felkért előadó:
Dr. Gantner Péter
történész, az ÁSz ny.főcsoportfőnöke
 
Moderátor: Prof. emeritus dr. Marinovich Endre

KEP társelnöke, c.nagykövet
a VERITAS Történetkutató Intézet főig.h.
 
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az összejöveteltigény eseténkedvezményes étel- és italválasztékkal tesszük kellemesebbé.
A KEP működéséről, korábbi és aktuális tevékenységéről, kedvezményeiről az információk megtalálhatók a KEP honlaponhttp://www.kepcp.hu/

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 81 vendég böngészi

bav logo kicsi banner