Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Meghívó - Törzsasztal Fórum

Meghívó - Törzsasztal Fórum

E-mail Nyomtatás PDF
2015. november 17. kedd 17-19 óra között,  a Thomas Hotel Éttermében (Budapest, IX. kerület Liliom u. 46; tel: 36 1 218 5508) a Közép - Európai Club Pannonia megrendezi a következő Fórumot. Témája : Magyarország esélye a 2024-es Olimpia megrendezésére.
Felkért előadó:

Képtalálat a következőre: „schmitt pál”

Schmitt Pál
a NOB magyar tagja, v.köztársasági elnök,  kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres világbajnok

Moderátor: Dr. Czeglédi József 
a KEP elnöke, idegenforgalmi közgazdász, az MTA Köztestület tagja
(Az előadások után mód lesz kérdések, hozzászólások megtételére)
A mostani KEP rendezvény szervezői meg vannak győződve arról, hogy Magyarországnak, Budapestnek van esélye a 2024-es olimpiai pályázat megnyerésére és az Olimpia sikeres rendezésére. Esélyünket jelentősen növelte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elfogadott Agenda 2020 elnevezésű programcsomag.
 
 Ez az olimpiai rendezési szabályok számunkra kedvező alakulását jelenti, amely az olcsóbb és megtérülő olimpiai játékokat támogatja. Az 5 pályázó város közül (Párizs, Róma, Hamburg és Los Angeles mellett) egyedül Budapest van olyan országban, ahol még nem volt olimpia. Az olimpiát alapító országok közül pedig egyedül Magyarországon nem rendeztek még olimpiát. Ezt nem pusztán az eseményért, hanem Magyarország és Budapest fejlődéséért, társadalmi és gazdasági felvirágoztatásáért pályáztuk meg. Siker esetén Közép-Európában első alkalommal lesznek ötkarikás játékok. Kérünk mindenkit e nemes cél támogatására.
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az összejöveteltigény eseténkedvezményes étel- és italválasztékkal tesszük kellemesebbé.
A KEP működéséről, korábbi és aktuális tevékenységéről, kedvezményeiről az információk megtalálhatók a KEP honlaponhttp://www.kepcp.hu/

(0 értékelés)
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2016-01-18 14:07
Erdekesnek tartom, hogyan lett eltavolitva Schmitt Pál.
Valoszinuleg jo okuk volt ra! Szerintem a fele politikai garda megvasarolta a diplomajat es lehet, hogy a jogsit is -- ha a mentalis kepessegeikre gondolok. Persze ez nem kizarolag magyar problema.
Idézet
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi

bav logo kicsi banner