Ring Magazin

Vasárnap, 2020. Március 29.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Balatoni strandok

E-mail Nyomtatás PDF

A Diási Játékstrandot 2015-ben ismét a Balaton régió egyik legkedveltebb strandjának ítélték meg a balatontipp.hu olvasói.

 


A fürdőzők tíz kategóriában leadott osztályzatai alapján három másik stranddal együtt a Diási Játékstrandot minősítették a legjobbnak. A négyes holtverseny azért alakulhatott ki a legjobbak között, mert az eredményeket egy tizedesre kerekítették.
A balatontipp.hu felmérésében a Diási Játékstrand immár 5. alkalommal végzett az élen (2010-ben és 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is 1. helyezést, 2012-ben picivel lemaradva 2. helyezést ért el.), míg a Gyenesi Lidóstrand bronz minősítést érdemelt ki.
Az oldal olvasói az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan mondhattak véleményt a  balatoni fürdőhelyekről tíz jellemző alapján: a víz és a meder állapotáról, a parti rész gondozottságáról, az illemhelyek, zuhanyzók, öltözők állapotától, az úszási feltételekről, a gyerekeknek szóló játék, pancsolási lehetőségekről, a sportolás kapcsolatos lehetőségekről, a vendéglátói, kereskedelmi és más szolgáltatások bőségéről, színvonaláról, a parkolási lehetőségekről, a strandon dolgozók viselkedéséről. Végül véleményt nyilváníthattak az adott strandon a belépődíjak, szolgáltatások és büfék ár-értékarányáról is.
Az összesítésbe végül csak a 28 érvényesen értékelt strand került bele, amelyet egyenként legalább 40-en minősítettek az összesen 3627 személy értékeléséből.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 169 vendég böngészi

bav logo kicsi banner