Close

Állatkertek éjszakája a Budakeszi Vadasparkban

bkvpmosomedve

Augusztus 31-én, pénteken ismét megrendezik az Állatkertek Éjszakáját, amihez a Budakeszi Vadaspark újból csatlakozik. A zseblámpát és a kíváncsiságot senki ne felejtse otthon! A programokra 19.00 órától lehet belépni, a pénztár 22.00 órakor zár majd, a parkot pedig 24.00 óráig kell elhagyni.
A Budakeszi Vadaspark hagyományosan minden évben részt vesz az Állatkertek Éjszakáján, aminek keretein belül szakvezetéssel egybekötött, izgalmas éjszakai kirándulásra invitálja a látogatókat. A napnyugta után induló vadasparki túrákon az érdeklődők többek között betekintést nyerhetnek az éjjeli állatok titkos és kalandos életébe, akiknek azután kezdődik az élet miután mi nyugovóra hajtottuk fejünket.
A 19.15 és a 22.00 órakor induló szakvezetések során a résztvevők játszva tanulhatnak az éjszakai állatok életmódjáról, szokásairól és viselkedéséről. A bejárások mellett 20.00 és 21.30 órakor kezdődik a külön erre az alkalomra készített „Vakkaraván” ügyességi pálya tesztelése, amit végigjárva mindenki felfedezheti az éjszakai erdő kincseit.
Mindemellett a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület egész estés előadást tart az éjszakai állatvilág érdekességeiről, valamint „Tapi-Zoo”, azaz egy interaktív játszópult is várja a látogatókat, aminek keretein belül a vállalkozó szelleműek próbára tehetik érzékszerveik kifinomultságát, ezáltal „saját bőrükön” tapasztalhatják meg az állatok éjszakai üzemmódját.
Az Állatkertek Éjszakáján megrendezett programokra 19.00 órától lehet belépni, a pénztár 22.00 órakor zár majd, a parkot pedig 24.00 óráig kell elhagyni.

bkvp allatkertek

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top