Ring Magazin

Péntek, 2019. Január 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Laller elnöki különdíjas!

Laller elnöki különdíjas!

E-mail Nyomtatás PDF
Minden esztendő vége a számvetés és az ünneplés jegyében telik, a motorsportokban kiváltképp. A szakágak ilyenkor köszöntik bajnokaikat, a helyezetteket, és ekkor kerülnek átadásra a különdíjak is. Péntek este a terepszakág hivatalos gáláján Horváth Lajost és csapatát, a Laller Racing Dakar Team-et többször is a porondra szólították.
 
alalal
 
A hagyományoktól eltérően idén a terepmotorosok is csatlakoztak az MNASZ által tartott ünnepséghez, így lényegében a teljes krém képviseltette magát. A számos hazai versenyen is résztvevő Laller a Motor/Quad kategóriában magyar abszolút második helyen végzett. Örömére Kárpáti Péter, a csapat másik versenyzője is felállhatott az év végi dobogóra. Bár Horváth Lajosnak idén nem a magyar bajnokság jelentette a prioritást, ennek ellenére mégis különlegesen alakult számára az este.
 
Laller a már említett második helyezés mellett ugyanis elnökségi különdíjban is részesült, ami hatalmas megtiszteltetés. A csodaszép üvegtrófeát Hermann Henrik, a MAMS elnöke adta át az Európa bajnok pilótának, majd beszédben méltatta a FIM EB győzelmet és a csapat Dakar Rallyért végzett példaértékű, innovatív munkáját. 
Horváth Lajos így nyilatkozott az est fénypontjáról:
 
„Nagyon boldog vagyok, ez az elismerés rettentően sokat jelent nekem. Szeretném megköszönni a családomnak, a támogatóimnak, mindenkinek, aki hozzátett a sikerünkhöz! Óriási dolognak tartom, hogy a szép szavak mellett ilyenformán is díjazták az erőfeszítéseinket. Most kiélvezzük a siker minden pillanatát, azonban a következő héttől ötös fokozatba kapcsolunk, hiszen vészesen közeledik a 40. Dakar Rally rajtja. 
 
alalalp
 
A motorom már sikeresen átesett az adminisztratív átvételen, és elindult Dél-Amerikába, hamarosan pedig mi is csomagolhatunk. A december már csak az utolsó simításokról és a kímélő-formában tartó edzésekről fog szólni. Karácsonyozunk egyet, majd jöhet a versenyévünk csúcspontja, végre elérkezik az, amiért egész évben gürcöltünk!” - zárta mondandóját elszántan a Dakaron 139-es rajtszámmal induló váci gladiátor. 
 
A 40. Dakar Rally január 6.-án veszi kezdetét, Limától Cordobáig 10.000 kilométert tesz majd meg a közel 600 induló - a sorok között Horváth Lajos „Lallerrel”.
 
 
Fotó: Pataky Péter
 

(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 343 vendég böngészi

bav logo kicsi banner