Close

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Mitiszol? Fesztivál

mitiszolfesztival2018

Több mint 120 féle természethű bort, valamint pálinkát, pezsgőt, sört és organikus alapanyagokból készült ételt lehet kóstolni November 17-én a Millenáris D csarnokában.
A Terra Hungarica borászainak éves sétálókóstolója ez, akik vállalták, hogy szigorú, természethű szabályok menték állítják elő termékeiket. 10 borvidékről 25 borász várja a vendégeket:

KIRÁLYUDVAR, BOTT PINCE – BODÓ JUDIT, WASSMANN, MAURER OSZKÁR, PELLE PINCE, KARNER GÁBOR, SZÁSZI ENDRE és még sokan mások.

A Mitiszol? Fesztivál mindig gondot fordít arra, hogy a borok és italok mellé kiváló alapanyagból készült ételeket fogyasszanak a vendégek.
Idén Pethő Balázs és a Csalogány 26 Étterem csapata készít az Élő Bolygó Alapítvány biotermékeiből csodaételt: Mangalicahasé párolt káposztával, répával, joghurtos öntettel, ecetes birsalmával tálalva melynek elkészítése ebben a videóban meg is tekinthető.
mitiszolfesztival2018 1

Hű társaink az organikus életszemléletben – a ZSÁMBOKI BIOKERT és a PIPACS PÉKSÉG is velünk lesznek ismét. Utóbbi az CHEZ SENNEREI alpesi sajtjaival együtt fog megjelenni.
Mellettük a KUSZKUSZ x FOODHUB formáció fog bemutatkozni.
A KUSZKUSZ egy egészséges, tudatos táplálkozást segítő takeaway, gyorsétkezde, street food. A FOODHUB pedig megtermeli és beszerzi hazánk vezető éttermeinek a jóízű, vegyszermentes zöldségeket és egyéb termékeket.

Időpont: 2018. november 17. – 12-19 óra között
Helyszín: Millenáris D csarnok
Részletek és jegyvásárlás: mitiszol.hu
Még ma érdemes jegyet venni, mert a belépőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.
Kiemelt támogató: Volkswagen Amarok
Együttműködő partnerek: Szigetközi Friss Víz, Sláger FM, Terroir Club, Wasabi, Netrisk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top