Close

Távoli célállomások repülővel

A tajvani China Airlines távoli célállomásai, Tajvan turistahívogató nevezetességei, a Hahn Air újdonságai, valamint a Havas Creative Tours programkínálatai mutatkoztak be a Benczúr Ház Vadásztermében, Budapesten.

Tajvan, ez a dohánylevél formájú sziget Kína partjaitól 200 kilométerre délkeletre található, területének jelentős része hegyvidék. Tajvanon jól megférnek egymással a buddhista hagyományok, a taoista tradíciók, a kínai templomok, a felhőkarcolók, a magasvasutak és a bevásárlóközpontok. Az ország természeti szépségei közül kiemelést érdemel a Kinmen Nemzeti Park, a Nap és Hold-tó, de különleges élményt nyújtanak az éjszakai piacok és a Taipei 101 felhőkarcoló is. Tajpej, a főváros sok Délkelet-Ázsiába vagy Ausztráliába utazó számára csupán átszállóváros, pedig ennél sokkal többet nyújt. A China Aeirlines járataival Tajpeibe érkező, és átszálló utasok ingyenes városnézésen vehetnek részt, repülőtérről repülőtérig. Magyar utasok Tajvanra vízum nélkül utazhatnak be.
Ray Tang képviseletvezető kiemelte, hogy a Working Holiday Scheme (WHS) államközi egyezmény keretében 100-100 magyar fiatal utazhat egy éves kint tartózkodásra Tajvanra vagy Új-Zélandra. A kiutazóknak a China Airlines kedvező utazási lehetőségeket kínál és további tájékoztatást nyújt a WHS vízummal kapcsolatban az érdeklődőknek. A China Airlines magyarországi vezérképviselete az Aviation GSA Co.


A China Airlines főként európai piacokat érintő újdonságait Diószegi Ilona, az Aviation GSA termékmenedzsere ismertette. A légitársaságnak heti 22 járata közlekedik non-stop Európa és Tajvan között. A magyar utasok Amszterdamon, Frankfurton, Rómán, Bécsen és Londonon (Gatwick) keresztül érhetik el a légitársaság Tajpejbe tartó járatát, majd onnan további távol-keleti és ausztrál-ázsiai célállomásokra repülhetnek. Újdonság a londoni járat, amely 13 óra alatt teszi meg az utat a két főváros között. Az Európából kiinduló járatok nagy része a világ legmodernebb utasszállítója, az AIRBUS-350-900-zal közlekedik. Frankfurtból a Boeing 777-esek bonyolítják a forgalmat.
A China Airlines járataival Tajpejből 27 kínai és 14 japán célállomás mellett közvetlenül lehet repülni Indonéziába (Bali, Jakarta és Surabaya) Vietnamba (Saigon és Hanoi), Malajziába, Szingapúrba, Hong Kongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba, Dél-Koreába (Szöul, Pusan). Nagyon népszerűek az Ausztráliába (Melbourne, Brisbane és Sydney) és az Új-Zélandra (Auckland és Christchurch) közlekedő járatok. Kuriózumnak számítanak az olyan célállomások, mint Guam és Koror, valamint Hawaii, ahova szintén el lehet jutni Tajpejen keresztül is.
A Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága ma már több mint 360 légi, vasúti és komptársaság járataira kínál foglalási és jegyvásárlási lehetőséget. A világon egyedülálló módon minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz. Öt kontinens 200 országban jelenleg 100.000 utazási irodában használják a HR szolgáltatásait. A HR-ticketing centrumok száma már 6400.


A Havas Creative Tours, Brazília legnagyobb beutaztató irodájának programkínálatából Sárdi Rezső, a magyarországi márkaképviseletet ellátó Aviation GSA tulajdonosa adott ízelítőt. A kontinensnyi méretű ország legnépszerűbb turistalátványosságai között említette a vadvilágáról híres, 160 ezer négyzetkilométer kiterjedésű Pantanal lápot, az Iguazú-vízesést, az ősi fővárost, Salvadort. A vízparti pihenésre, búvárkodni vágyóknak Buziost, a vallási turizmus iránt érdeklődőknek pedig Nova Jerusalemet ajánlotta, ahol minden évben megrendezik a Krisztus keresztre feszítését bemutató passiójátékot, több mint 550 szereplővel és statisztával. Dél-Brazíliában nagyon fejlett a borászat, ahova érdemes szakmai programokat is szervezni. Ezek a desztinációk jól megközelíthetők repülővel. A BAP (Brazil Air Pass) légibérlettel, a nagy távolságokhoz viszonyítva, olcsón. Sárdi Rezső elmondta, hogy szívesen segítenek a programok összeállításában, az útvonal megtervezésében és a belföldi brazíliai repülőjegyek foglalásában, kiállításában. Brazílián kívül perui, argentin, chilei, uruguayi, bolíviai földi szolgáltatások szervezését is vállalja a HAVAS, saját partner hálózatán keresztül.
Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top