Close

Első Fürdőszoba és Wellness Kiállítás

furdoszobakiall2020 1

Hallott-e már a törölközőt helyettesítő innovatív testszárítóról? Esetleg az applikációból vezérelhető okos vécéről? A gyerek jacuzzitól a stílusos fürdőszoba-enteriőrökön át az óriás csempékig mindent megtalál egy helyen az, aki január 17-19. között kilátogat az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra.

A rendezvényre hangolódva bemutatunk 12 okot, amely miatt érdemes Önnek is ott lennie a látogatók között, ahol saját tapasztalatokat gyűjthet, ha építkezik, felújít, vagy csak szeretné feldobni, felfrissíteni a fürdőszobáját, otthoni wellness helyiségét.

1. Találja meg a személyiségéhez illő stílust
A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy egy teszt kitöltésével kiderítse, melyik fürdőszoba-stílus illik hozzá a leginkább. A teszt kiértékelését a helyszínen berendezett 4 enteriőr jóvoltából testközelből élhetik át a látogatók.

furdoszobakiall2020 2

2. Helykihasználás felsőfokon
A kompakt, okos megoldások az élet minden területén megjelennek, így a fürdőszobában is. Gondolta volna, hogy egy mozdulattal átalakíthatjuk a stílusos padot vécévé, bidévé, ráadásul tárolóként is praktikusan funkcionál?

3. Mini jakuzzi babáknak, gyerekeknek
A mini jakuzzi langyos vízében töltött idő a születés előtti biztonságos hónapokra emlékezteti a babát, kedvező hatást gyakorolva az idegrendszerére, így nyugalmat kölcsönöz számára. A babáknak és gyerekeknek speciálisan kialakított jakuzzik számos méretben, különböző funkciókkal érhetők el, ezekről személyesen érdemes érdeklődni a kiállításon.

furdoszobakiall2020 3

4. A kombinálás szabadsága
A Geberit szélesítette kínálatát, immáron fürdőszoba- és szanitermegoldásai is elérhetők, amelyek prémium minőséget, egyúttal széles variációs lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára. A fürdőszobabútorokat modulárisan tervezték, a szekrények tetszés szerint kombinálhatók.

5. Prémium szaniterek a Wellistől
A wellness megoldásaival világszerte ismertté vált magyar cég életében fontos mérföldkő, hogy a saját fejlesztésű jakuzzikon és medencéken túl immár magas minőségű szanitereket is felvett a kínálatába. A dabasi központú cég a kiállításon is főként erre a termékcsaládra helyezi a hangsúlyt.

6. Vigyen új színt fürdőjébe!
Ha vizes felületekről beszélünk, ma már nyugodtan túlléphetünk a csempe adta kereteken, úgy, hogy a markáns stílusjegyekről sem kell lemondanunk. Ha például indusztriál hangulatot szeretnénk megidézni, akár a fürdőszobában, akár magában az épített zuhanyzóban, bátran alkalmazhatjuk ehhez a speciális, 100 százalékban vízálló festékeket.

7. Kicsi a fürdő, de sokat tud!
Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország a kis fürdőszobák hazája. Panelek, lakótelepek, sőt, új építésű lakóparkok lakásainál is sokszor a fürdő méretét csökkentik, hogy a szobák tágasabbak legyenek. Ugyanakkor jó tudni, hogy még egy nagyon kicsi fürdőszobát sem kell nyomasztónak éreznünk, mert jó berendezéssel minden négyzetcentimétert hasznossá tehetünk – ehhez láthatunk számos példát, olyan bútorokat, mosdókat, kádakat, zuhanyzókat, amelyek megtervezését kifejezetten a helytakarékosság inspirálta.

8. Hódít a fekete-fehér
A fekete-fehér örök klasszikus, amelyeknek jó ízléssel kimért aránya egyszerre kölcsönöz a fürdőszobának eleganciát és harmóniát. A kiállításon láthatunk olyan fekete zuhanykabinokat és fehér csaptelepeket, amelyek a maguk letisztultságával adnak új és kellemes hangulatot a fürdőszobának.

9. Törülközés helyett
Ha már annyi minden modernizált, gépesített, automatizált a világban, miért éppen a fürdés, zuhanyozás utáni szárítkozás ne lenne az? Sokak számára a fürdőszobai lét legkevésbé kedvelt perceit a zuhanyból, fürdőkádból való kilépés, majd a törülközés jelenti. Ezen segít a testszárító gép, amelynek egyik előnye, hogy akár zuhanykabinba is telepíthető, vagyis rögtön tusolás után megszáríthatjuk magunkat a kabinból való kilépés előtt.

furdoszobakiall2020 4

10. Óriási járólapok, csempék – hatalmas variációk
A méret a lényeg? A kiállításon majd kiderül: megismerkedhetünk olyan, a megszokottnál jóval nagyobb csempékkel és járólapokkal, amelyek alkalmazása nemcsak magas esztétikai élményt nyújt, de számos praktikus tulajdonsággal is rendelkezik.

11. Multifunkciós fűtés = kényelem és egészségmegőrzés
A nagyon rövid szárítási idő hatékony a baktériumok gyors felszaporodása ellen, miközben fokozza a komfortérzetünket – ezt nyújtja az a multifunkcionális fürdőszobai fűtőberendezés.. Az infravörös fűtött üvegajtóból származó sugárzó hő kellemes beltéri légkört biztosít, míg a fokozott melegítési igény esetén gyors hőt szavatol. A rendszer okostelefonról is vezérelhető.

12. Cserélhető csap fedőlapok bőrtől a fehér márványig
Az aranytól a fekete krómig, csiszolt vagy polírozott, egyszínű vagy kétszínű – a legkorszerűbb technológiával készült, cserélhető fedlapú csaptelepek a változatosság szabadságát biztosítják a fürdőszobában. Az egyedi erezettel, mintával rendelkező fedőlapok közül olyanok közül választhatunk, mint az amerikai luxus dió furnér fedő, a Dél-Tirolból származó fehér Lasa márvány, az észak-spanyolországi fekete Nero Marquina márvány vagy az európai eredetű nappabőr.

A Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszobabrandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg. Így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhet is ki álmaik fürdőszobája.
A legújabb megoldások bemutatása mellett a szervezők célja bemutatni azt is, hogy megmutassák a közönségnek, az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat otthonunkban, nyaralónkban.

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban.

További részletek: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top