Ring Magazin

Péntek, 2020. Január 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód ÉLETMÓD Anyu, hozzánk is jön a Jézuska?

Anyu, hozzánk is jön a Jézuska?

E-mail Nyomtatás PDF

anyuhozzankisjon 1A Bonami és az Egyszülős Központ ismét adományozó kampányt indít december 1. és 21. között a gyermeküket egyedül nevelő szülők támogatására, hogy segítségünkkel a Karácsony elérjen mindenkihez!

A KSH legutóbbi felmérései alapján több mint félmillió gyermek tölti egyszülős családban az ünnepeket. Számukra a Karácsony egy különösen nehéz időszak, és gyakran előfordul, hogy az ajándékokat és az ünnepi vacsorát is nélkülözik. Az Egyszülős Központ és a Bonami home és living webáruház a kampány elindításával arra szeretné felhívni a figyelmet Magyarországon, hogy ezen változtassunk együtt! A kampányban már egy szelet rántott hús megvásárlásával is segíthetünk.

Virtuális ponty és krumplisaláta?
Az adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki már az iskolakezdéskor is a Bonami és az Egyszülős Központ ügye mellé állt hivatalos nagykövetként.“A Karácsony előtti időszak még egy nagycsalád számára sem könnyű. Egyedül megbirkózni minden teendővel viszont igazán embert próbáló. Megteremteni a teljességet, a csodát, ami maga a Karácsony, és mindezt egyedül, na, az maga a varázslat. Ehhez segítségül hívhatjuk a manókat, de talán egyszerűbb, ha részt veszünk a Bonami kampányában, és ha tehetjük, segítsünk másokat! Mert #adnijó ♥ Segíteni pedig még jobb!“
Az adománygyűjtésből befolyt teljes összeget az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány számlájára utalja a Bonami, akik sokféle szolgáltatással és családsegítő központtal segítik az egyszülős családok életét a hétköznapokban is, így ők fogják szétosztani a jelentkező családok között az adományt még az ünnepi készülődés ideje alatt.

A kampány és menete: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt
A halászlé, a krumplisaláta, a sütemények és az ajándékok sokak számára általános és megszokott dolog, az ünnep természetes velejárója. Vannak azonban olyan családok, akik csak hitelből vagy egyáltalán nem tudnak ajándékot venni, mert nem marad rá pénz és szentesti vacsorájuk sem áll egynél több fogásból. Számos egy szülővel nevelkedő gyermek szeme Karácsonykor nem a bőség, a varázslatos ajándékok és a meleg ünnepi légkör miatt ragyog. Egy virtuális rántott hús vagy egy zeller megvásárlásával most szebbé tehetjük a gyermekek karácsonyát! Nincs más teendő, csak kosárba tenni az adománynak szánt terméket, kifizetni és kész is! A feltüntetett termékárak azt az összeget szimbolizálják, amellyel hozzájárulunk az adományozáshoz.

Kövesse a Bonami-t a közösségi oldalakon is!
Weboldal: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt
Facebook: www.facebook.com/bonami.hu
Instagram: www.instagram.com/bonami.hu/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HpBCKVy86sw


(3 értékelés)
 

Migráció-szürreál

Rab Irén a göttingeni egyetem finnugor tanszékének lektoraként Németországban élte a magyarok megszokott, rendszeres külföldi életét az egyetem, a könyvtár, az uszoda és az általa alapított helyi „magyar klub” remekül szervezett kulturális rendezvényei között. Élte dolgos hétköznapjait és a kedves egyetemi város mindennapi életét, kerékpározott, kutyát sétáltatott, szívesen társalgott a szomszédokkal...
De egy napon hirtelen valami megváltozott, a szavak és mondatok a göttingeni polgárok szájában mintha szögletessé váltak volna ( a magyarral szemben ) és bár maradt a szokvány mosoly, mégis növekedett a távolság közte és a város lakói között. Valami nem stimmelt (es stimmt aber nicht!) a kedélyes egyetemi város és a kínjukban kerítést építő magyarok helyi képviselője, vagyis önmaga (Rab Irén) között...
Egy lebilincselő könyv, Európa változásairól, tényekkel és humorral, Rab Irén: Helyzet van című kötete

A RING arca

Hogyan indult, hova jutott el, s melyek a legfontosabb értékei?

Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaim!

A ringmagazin.hu értékelvű közéleti, gazdasági, kulturális portál fejlesztésén gondolkozva, fontosnak tartok egy rövid visszapillantást, annak a tisztázását, hogy honnan indultunk, hova jutottunk el és melyek azok az értékek, amelyeket a jövőben is meg kell őriznünk. Szükségesnek tartom ezt abból a megfontolásból is, hogy másoknak is lehetőséget adjak a véleményeik, javaslataik elmondására.

A teljes cikk itt olvasható! 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 59 vendég böngészi

bav logo kicsi banner