Ring Magazin

Péntek, 2020. Január 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Laller és a Raid of the Champions

Laller és a Raid of the Champions

E-mail Nyomtatás PDF

lalleresaraid 1A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték Nyirádon a CEZ / MANSZ / I.O.B.C. sorozat záróhétvégéjét, a Raid of the Championst. A motorosok mezőnyében ott harcolt Horváth Lajos is, és a harc szó most tényleg nem túlzás, hiszen a nehéz pálya mellett az időjárás is okozott kaotikus pillanatokat.

Már pénteken sem volt banánérlelő meleg a tapolcai térségben, de a szombati és vasárnapi esőzéssel egybekötött hideg szél és pára mindent vitt. Horváth Lajos „Laller”-t azonban kemény fából faragták, mert még a fentebb taglalt körülmények ellenére is tudta élvezni a motorozást:

„Tereprali versenyen vagyunk, tehát azt gondolom, hogy nem mi alakítjuk a körülményeket, hanem nekünk kell alkalmazkodni. Úgy gondolom, ezt sikerült abszolválni, hiszen célba értem, és önmagamhoz mérten jó tempót tudtam motorozni. Ez a hétvégé mindenkinek a túlélésről szólt, de ennek ellenére nagyon élveztem a pályákat. Mókás dolog ilyen körülmények közepette tapadást találni, nagyon kell figyelni, de mindenért kárpótoltak az izgalmas és változatos szakaszok, és a remek társaság.

Ez volt a szezon utolsó versenye, ez az év is igazán különlegesen alakult, sokat tanultam a sportágról, önmagamról, a motorozásról.” – zárta mondandóját Laller, aki az év elején összeszedett sérülése miatt már nem szólhatott bele a bajnoki címért folytatott csatába.

Forrás: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Pataky Péter


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 82 vendég böngészi

bav logo kicsi banner