Close

Kabalacica kerestetik!

A bükfürdői Hotel Caramell kivételes jellemű, népszerű kabalacicája, Gouranga tavasszal titokzatos körülmények között eltűnt. A szálloda most a kabalacica utódját, „kis Gourangát” keresi.

A szálloda 2016. október 7-ig várja azon állatmenhelyek, állatotthonok, alapítványok jelentkezését, ahol fiatal, kivételes tulajdonságokkal rendelkező, szelíd fekete cica várja gazdáját. A Hotel Caramell vállalja, hogy szeretettel gondoskodik a kiválasztott cicáról egész életében. A cicát jelenleg gondozó állatotthon nagyértékű állateledel-csomagot kap. A szálloda ezzel az akcióval szeretne kiállni a felelős állattartás és a kóbor állatok örökbefogadása mellett, illetve szeretné támogatni azokat a fekete bundájú macskákat és kutyákat is, amelyek az örökbefogadáskor világosabb színű fajtársaikhoz képest indokolatlanul hátrányosabb helyzetben vannak. Gouranga utódja a vendégek és a dolgozók szeretetét és gondoskodását élvezheti gyönyörű, macskabarát környezetben.
2009 novemberében, egy ködös reggelen a bükfürdői Caramell Hotel parkolójában egy vadóc fekete macska tűnt fel. Ő volt Gouranga, aki ettől a naptól kezdve hat éven keresztül számtalan vendégnek, dolgozónak és barátnak hozott szerencsét, szerzett örömet és szép emlékeket. A holisztikus szálloda szeretett kabalacicája a parkolóban személyesen köszöntötte a vendégeket érkezéskor, és kísérte ki őket elutazáskor. Sokan úgy vélték, Gouranga mágikus, gyógyító tulajdonságokkal is bír… 2016 márciusában a személyzet nagy bánatára eltűnt, és hiába tett meg mindent a szálloda a felkutatására, sajnos nem sikerült rábukkanni.
A Hotel Caramell ezért most olyan bejegyzetten működő menhelyek, állatotthonok, állatmentő alapítványok jelentkezésé várja, ahol a következő tulajdonságokkal bíró cica vár gazdára:
a jelentkezéskor 2 és 9 hónap közötti életkorú, bármilyen nemű, fekete bundájú,
szelíd, békés körülmények között nem harap, nem karmol, igazi egyéniség.
A Hotel Caramell a következőket vállalja: szeretik és megfelelően gondoskodnak a kiválasztott cicáról, az állatotthon nagyértékű, minőségi macskaeledel csomagot kap, kommunikációs támogatást biztosítanak a „győztes” menhelynek.
Jelentkezni 2016. október 7., péntek éjfélig lehet a gouranga@caramell.hu e-mail címen: fénykép a cicáról, neme, kora, mérete, története és jellemző tulajdonságai, az állatotthon rövid bemutatása, illetve a jelentkező neve, telefonszáma és e-mail címe. Az akcióra kizárólag bejegyzett, legálisan működő állatotthonok jelentkezhetnek, szaporítók jelentkezését nem várják.


Novemberben a Hotel Caramell kibővül és újjászületik: a Caramell Premium Resort****superior hatalmas területen, számos vadonatúj szolgáltatással várja régi-új vendégeit. A holisztikus szálloda minden fontos értékét megőrzik, így kiállnak a felelős állattartás mellett is. Glázer Tamás, a szálloda igazgatója elmondta: „2016 egyik legnagyobb turisztikai beruházása keretében a szálloda kívül-belül megújul. A Caramell Premium Resort****superior Magyarország legteljeskörűbb szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness- és konferenciaközpontja lesz, a szálloda hangulata, barátságossága, holisztikus tematikája azonban változatlan. Új szlogenünk a teljesség harmóniáját helyezi középpontba, a magunkról alkotott képhez pedig az állatbarát attitűd is hozzátartozik. Szeretettel és speciális szolgáltatásokkal fogadjuk szállodánkban a pihenni vágyó négylábú családtagokat is. Kis Gourangát pedig izgalommal és felkészülten várják mind a vendégek, mind a Caramell munkatársai!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top