Close

Találkozó a Vörösmarty téren

mindenkitudjaorszag 1

Kedves régi és leendő olvasóim! Mindenkit szeretettel várok 2018. június 10-én, vasárnap a Vörösmarty térre. Itt dedikálom legutóbbi, „Mindenki tudja ország” című kötetemet, melynek írásaiból itt a Ring Magazinban is olvashattak néhányat.
A könyv a Magyar Hírlapban feleségem, Földesi Margit halála óta megjelent tollrajzaimat tartalmazza. Legutóbb, 2015-ben még mind a ketten ott lehettünk a téren, most már egyedül leszek. Illetve Önökkel, akik megtisztelnek jelenlétükkel. De Ő is ott lesz, a könyv számos írásában, s azok emlékében biztosan, akik ismerték.
A találkozásra ebben a formában egyetlen óra áll rendelkezésre, június 10-én tizenegy órától a Kairosz Kiadó sátránál, amely a „szobros költő” jobbjánál található.
Invitálom önöket e zaklatott korban a következő sorokkal: „Kicsit vizsgálódjunk, mártózzunk meg saját lelkünkben, szeretteink terveiben, gondolataiban, érzéseiben. Ragadjuk meg saját belső időnket. Történni akkor is fognak majd a dolgok a látszatvilágban, de jobban elviseljük majd az események kérlelhetetlen egyidejűségét.”

Szerencsés Károly

mindenkitudjaorszag 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top