Close

Polgárné Vida Judit a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke

polgarnevidaj

Polgárné Vida Juditot bízta meg a Fővárosi Törvényszék elnöki feladatainak ellátásával Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke – tudatta a hivatal sajtóosztálya hétfőn közleményben.

Az egy éves megbízásra azt követően került sor, hogy a törvényszéki elnöki álláshelyre kiírt pályázat másodszor is eredménytelen lett.
Polgárné Vida Judit 1988 óta dolgozik a bírósági szervezetben. 1990-ben kapott bírói kinevezést, 2005-tól a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, 2008-ban a törvényszék polgári kollégiumának vezető-helyettesévé nevezték ki.
Polgárné Vida Judit 2009 és 2011 között az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagja, majd 2012 és 2013 között a Fővárosi Törvényszék általános elnökhelyettese volt, 2016 szeptemberétől pedig az OBH igazgatási elnöki biztosaként dolgozott. Főbb feladatai közé tartozott a bírósági vezetők értékelési modelljének kidolgozása, a vezetőképzési program kialakítása és az egységes arculatú ügyfélközpontok kialakításának koordinációja – közölte az OBH Kommunikációs Osztálya.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top