Ring Magazin

Hétfô, 2017. December 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Ütköző Pártok Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik

E-mail Nyomtatás PDF

Nem tudják kifizetni az Állami Számvevőszék által megállapított 331 millió forintot,  ezért közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik, mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Jobbik elnöke szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mögött Orbán Viktor és a Fidesz áll, ez nem jogi ügy, hanem politikai. Hozzátette: a Jobbiknak semmilyen feljebbviteli fóruma nincsen az ügyben, ezért szerinte statáriális döntés született. A politikus szerint Európában máshol nem történhetne olyan, hogy a legerősebb ellenzéki pártot így ledarálják.
Vona Gábor elmondta: a Jobbik indulása a jövő évi választásokon függ az emberektől is, mert a párt nem tud 660 millió forintot kifizetni, ezért közösségi pénzgyűjtést indítanak.
Vona Gábor ezt azután jelentette be, miután a Magyar Nemzet információi szerint a kialakult helyzet miatt egész nap különféle tárgyalások és egyeztetések zajlottak a Jobbikon belül.
Szerdán az ÁSZ 331 millió forintra büntette a Jobbikot, és további 331 millióval csökkentette a kiutalható állami támogatást tiltott pártfinanszírozás miatt.
Volner János ezután közölte, hogy kérdésessé vált, hogy a Jobbik részt tud-e venni a jövő tavaszi országgyűlési választáson.


(1 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1098 vendég böngészi

bav logo kicsi banner