Close

Bíztató kezdés Genderéknél!

aaa11

Túlvagyunk a gyorsasági OB első napján, a versenyzők a pénteki napon a szabadedzéseket teljesítették. A Gender Racing Team pilótái jó előjelekkel várhatják a holnapi „éles” bevetést, a kvalifikációt és versenyt.

 

Rónai Tamás jókedvűen és elégedetten mesélt az első nap tapasztalatairól:

 

aaa33

 

„Maradéktalanul sikerült teljesíteni azt a programot, amit elterveztünk. Mit is mondhatnék? Használ szetteken mentünk a nap legnagyobb részében, és még így is sikerült a tavalyi körrekordom megdönteni – ez nem kis dolog, én úgy gondolom. Végig a határon autóztam, és olyan helyeken is sikerült padlógázon befordítani a Renault, ahol máskor talán meg sem próbáltam volna. A srácok nagyon jól összerakták a gépet, és nagyon bízom a munkájukban, ahogy ők is bíznak bennem. Ritka az ilyen remek csapatszellem.” – mondta el Tamás.

 

Stern Rolandnak sem volt rossz napja, bár a melegtől kicsit szenvedett, hozta az eltervezett munkát:

 

aaa22

 

„Minden rendben volt, három szabadedzést zavartunk le pénteken. A tavalyi legjobb köröm nekem is sikerült megjavítani, úgyszintén használt szetteken. Kíváncsian várom, hogyan teljesítünk majd friss slickeken, mindenesetre nagyon szeretném megszerezni a pole pozíciót. Ez az elvárás magammal szemben, aztán majd kiderül, hogyan sikerül ezt a gyakorlatba átültetni. Bármi is legyen, háromversenyes hétvégének nézünk elébe, ahol nagyon sok minden megtörténhet, és a konstans jó teljesítménnyel megszerzett pontok a későbbiekben fontosak lehetnek. Törekszünk a legjobbra!” – zárta mondanivalóját Roland.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top