Close

MILYEN RINGET AKARUNK? – IV.

ringborito6

Ami bizony nem volt könnyű döntés, hiszen a RING és a ringgmagazin.hu portál kiadása családunk számára ez idáig legalább 4-5 millió veszteséget jelentett. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy vagy képes lesz a portál megállni a saját lábán vagy megszűntetjük. S itt most kivételesen egy szubjektív megjegyzést teszek. Bizony még a hozzám legközelebb állók sem igen hitték el, hogy ez egyáltalán lehetséges. Különös módon leginkább azoktól az önkéntes munkatársaktól kaptam és kapom a legtöbb segítséget, akik évek óta zokszó nélkül, egy fillér honorárium nélkül vesznek részt a ringmagazin.hu portál munkálataiban. Elsősorban rájuk támaszkodva hiszek a megvalósításban.

Most itt tartunk. Látszólag.

Azért csak látszólag mert –reményeim szerit –immár elérjük azt a látogatottsági szintet, ami sikeresé teheti a partneri-támogatói—hirdetésszervezői munkát; különös figyelemmel arra, hogy az olvasóink-látogatóink zöme az un. AB társadalmi kategóriájú, tehát az átlagnál műveltebb, igényesebb, módosabb és fiatalabb rétegekből kerül ki.
Mint már említettem: annak idején a parlamenti pártok által delegált szerkesztőbizottság őrködött esélyegyenlőség fölött. Most a szerkesztőbizottságot helyett un RING tanácsadó testületet létrehozását tervezük, de nem a pártok, hanem a maguk területén kiváló értelmiségiekből, szakemberekből, egy-egy fontos témakőr képviselőiből, szakértőiből. Figyelemmel arra, hogy hosszú távon a határon túli magyarság megszólítását is gondolunk, az ő képviseletüket sem hagyhatjuk ki. De a feladat annyiban nem változott, hogy most is az a legfontosabb, ami mindig is volt: esélyegyenlőséggel, a vélemények nyílt ütköztetésévél szolgálni a magyar érdekeket, itthon és szerte a világban.

Kérem mindazokat, akik ezeznek a céloknak a megvalósításába azonosulni tud velünk jelentkezzenek, legyenek az együttműködő partnereink!

Földesi József
foldesi@ringmagazin.hu

ringborito7

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top