Close

Kevés időt fordítunk emberi kapcsolatainkra

umbrella ok

Naponta csak 7 percet beszélgetünk!

smilely copy

Már megint jön a karácsonyi depresszió! A Mikulásgyárban most ez ellen küzdenek. Ott lesz az a hely, ahol bárki lelki segítséget tud kérni, ha szüksége van rá. Oda bárki elmehet, és akár azt is elmondhatja, amit eddig nem tudott senkivel megosztani!

ablak ok

– A Köszi, jól vagyok! program keretében mentálhigiénés beszélgetéseken is részt vehetnek a rászorulók. Lehetőséget szeretnének adni ahhoz, hogy egy-egy találkozó alkalmával bárki lelki segítséget kérhessen. A 15 perces, ingyenes beszélgetések hozzásegíthetik az oda érkezőket ahhoz, hogy elinduljanak abba az irányba, amely az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által is megfogalmazott ‚jól létet’ jelenti – mondta Kardos Andrea, mentálhigiénés szakember.

A Mikulásgyár mellett, a Deák tér közelében, az adventi vásárban is kialakítanak egy lelki melegedőt. Oda is mehetnek azok, akik az ingyenes beszélgetéseken részt kívánnak venni.
Kutatások szerint naponta 7 percet beszélgetünk egymással! Másoknak pedig ennyi idejük sincs gyerekükre, feleségükre, férjükre.  Az új  akció, ezen szeretne változtatni. A Mikulásgyárban (dec.2-21. között) zajló, 15 perces lélekmelegítő beszélgetések ingyenesek. „Cserébe” mindössze annyit kérnek hogy hozzon mindenki magával egy konzervet vagy használt meleg ruhát, amit a Mikulásgyár önkéntesei szállítanak majd el a rászorulókhoz.

alkohol ok

gang ok

Hogyan lehet bejelentkezni egy beszélgetésre?
Telefonon és e-mailen; elérhetőségek:
e-mail cím: info@koszijolvagyok.hu
telefon: +36 20 548 8619
A telefonszám 2016. december 1- 21-ig, hétköznaponként reggel 10 és délután 17 óra között érhető el.

resting ok

Forrás: Piac & Profit 2016. december

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top