Close

Hűvös időben is vitamin testnek és léleknek

pucolt ok

Mire jó a narancs?

csoport ok
A narancs és citrom héja rengeteg C-, A-, és B-vitamint, emellett pedig magnéziumot és foszfort is tartalmaz, ami nem csak az egészség megőrzésében, de a szépségápolásban is nagy hasznunkra lehet.

kistallal ok

Eltünteti a mitesszereket és pattanásokat
Szárítsd ki a narancs héját, majd egy mozsárban, vagy egy turmixban aprítsd fel. Az így kapott porból keverj egy kanálnyit ugyanannyi natúr joghurthoz, majd finoman dörzsöld át vele az arcbőrödet és hagyd hatni 15-20 percig. Nedves kézzel masszírozd át a bőröd, majd teljesen öblítsd le az arcpakolást. Pattanások ellen használd minden másnap, ha pedig csak a megelőzést szolgálja, hetente egyszer.

orange oks

Fehéríti a fogakat
Fogd meg a narancs friss héját, majd a fehér részével dörzsöld át a fogaidat, majd langyos vízzel öblítsd ki a szádat. Már néhány nap után láthatod majd az eredményét!

fruit ok

Segíti a fogyást
Készíts belőle teát és fogyaszd naponta a kívánt eredmény elérésének érdekében.

Szeleteld fel, majd szárítsd ki több narancs héját, majd tegyél belőle egy evőkanállal egy csésze forró vízhez és hagyd állni 10 percig. Távolítsd el a narancshéjat, a kész teát pedig csak egy kis mézzel ízesítsd. Napi két csészével fogyaszd, C-vitamin tartalma miatt pedig nem csak a fogyásban segít, de az immunrendszeredet is erősíti majd.

narancs oks

Forrás: kiskegyed.hu 2016. október

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top