Close

Búcsúztassuk együtt a nyarat a Budapest Parkban!

A Budapest Parkban egészen szeptember végéig tombol a nyár, amit egy óriási össznépi fesztivállal, a Kapuzárási Piknikkel búcsúztatnak. Öt napon keresztül, a legnépszerűbb hazai zenekarok váltják egymást a színpadon, az i-re a pontot pedig Example teszi fel

Szeptember 21-én, a fesztivál nyitónapján Péterfy Bori és a Love Band dobogtatja meg a szívünket olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Minda Endre (Hangmás, Black Bartók) vagy Henri Gonzalez (Fran Palermo).

Másnap egy igazi drum’n’bass őrület vár ránk a Brains jóvoltából. Bár az ő koncertjükön is kellőképpen kiugrálhatjuk magunkat, de az izomláz elkerülése végett a PASO fogja bemelegíteni a lábunkat.

A hétvége előfutáraként az idén utolsó pesti koncertjét adó Vad Fruttik visz el minket egy körre azon a bizonyos sárga zsigulin. De mielőtt elmerülnénk a szívhez szóló dallamok tengerében, az Esti Kornél melankolikus dallamaira felejthetjük el szerelmi bánatunkat.  

Az elmúlt években már-már hagyománnyá vált, hogy a Punnany Massif a Parkban búcsúztatja a nyarat. A csapatnak azért is különleges helyszín ez, hiszen a nagyobb fesztiválokat leszámítva csak itt léptek színpadra. A megmondó emberek nagy életigazságai előtt a Nagy-Szín-Padon is döntős Marge és zenekara szórakoztatja a nagyérdeműt.

Akiknek nem lenne elég a magyar sztárfelhozatal, azoknak a Park szervezői igazi ínyencséget garantálnak a fesztivál záróestjére: a brit slágergyáros, Example gondoskodik majd a talpalávalóról.

Example előtt JumoDaddy & Friends fűti fel a terepet, MC Kemon, Sena Sagadu, Lábas Viki, Horváth Boldi és egy meglepetés MC társaságában. A levezetésről pedig Edo Denova és DJ Gomes gondoskodik majd.  

Hagyjuk kint idén még egyszer utoljára a valóságot, búcsúztassuk együtt a nyarat a Budapest Parkban!

 

Szerző, Fotó: Kaiser Vivien

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top