Close

LAKÁS 2016 Kiállítás és Vásár

lakasvasar2016ring

2016. szeptember 16-18. között a fővárosi MILLENÁRIS B épületében ingyenes belépéssel rendezik meg Magyarország legnagyobb ingatlanvásárát 80 kiállítóval, ahol álmai lakása Önt is várja.

Elképesztő sebességgel száguld a magyar ingatlanpiac: mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani. Budapesten és országszerte is épülnek az új lakások, sok a használt ingatlan a piacon, és az építkezők is jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatnak. Az előrejelzések szerint a tavalyinál jóval több, akár 12 ezer új lakás épülhet 2016-ban.

A Portfolio ezért idén ősszel is megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását és lakásbörzéjét a Millenáris Parkban. Szeptember harmadik hétvégéjén 80 kiállító, több ezer új ingatlan, még több eladó lakás, ház és telek, még több használt lakás, még több albérlet és bérlakás várja a látogatókat.

lakasvasar2016 1

A LAKÁS 2016-on akár tervrajzról is foglalható lakás, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várják a látogatókat. Azok is választ kaphatnak kérdéseikre a lakásbörzén, akik a CSOK-ról és a 10+10 millió forintról érdeklődnek, vagy szakértői tanácsadásra van szükségük jogi, értékbecslési és bármilyen ingatlanügyi kérdésben.

A kiállítók között megtalálhatjuk a legnagyobb lakásprojekteket, például a CordiaTerraceResidence-t, a Metrodom Youngot, a Sasad Ligetet vagy a Dagály Residence-et, de olyan exkluzív fejlesztésekből is válogathatunk, mint a Klauzál Residence és a Marina Part. Az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból válogathatunk –- köztük az Otthon Centrum, a Duna House és az Ingatlan.com ajánlataiból –, így egy helyszínen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes ingatlan.

Önt is várja álmai lakása a Millenárison, szeptember harmadik hétvégéjén! A belépés ezúttal is ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top