Close

Electrolux Ideas Lab verseny

ringelectroluxideas

Augusztus 15-től bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves, az Electrolux új ötletversenyére, az Electrolux Ideas Lab-re. A cég olyan ötleteket vár, amelyek az ételeket finomabbakká és egészségesebbekké, a főzést pedig fenntarthatóbbá teszik. A fődíj 10 000 euró, és egy lehetőség arra, hogy megvalósítsa ötletét üzleti vállalkozásként is!

Az vagy, amit megeszel – tartja a mondás, de szerencsére az egészséges étkezés egyre többünk mindennapi étrendjét határozza meg. Az elhízás, a diabétesz és az alultápláltság világszerte még így is hatalmas probléma. Éppúgy, ahogy az élelmiszerpazarlás, vagy az élelmiszerek előállítása során keletkező károsanyag-kibocsátás. Éppen ezért az Electrolux – az egészséges életmód és fenntarthatóság elkötelezettjeként – az Electrolux Ideas Lab versennyel most arra szeretne ösztönözni, hogy közösen találjunk olyan új megoldásokat, amelyek segítenek változtatni a rossz szokásokon, egészségesebb irányba terelik az étkezést, és fenntarthatóbbá teszik az otthoni főzőcskézést.

Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, a siker receptje pedig bármi lehet, az okostelefonos alkalmazásoktól kezdve az élelmiszermegosztó programokon és apró konyhai trükkökön át egészen az átgondolt üzleti stratégiákig. „Az Electrolux Ideas Lab arra inspirál, hogy kreatívan és a megszokottól elszakadva gondolkozzunk háztartásunkról és életünkről. A programmal a kreativitást ünnepeljük, és megadjuk a lehetőséget az ötletek továbbfejlesztéséhez” – mondta Jonas Samuelson, az Electrolux elnök-vezérigazgatója.

Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves. Nevezni egyénileg vagy két fős csapatban 2016. augusztus 15-étől október 3-áig lehet. A nevezők ötleteiket egy 30 másodperces – akár telefonnal felvett – videó formájában és egy rövid szöveges leírással a www.electroluxideaslab.com weboldalra tölthetik fel.

A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, a Top 10-et november 17-én, a győztest pedig november 28-án hirdeti ki. A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét tovább fejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

Bővebb információ a versenyről és a nevezésről elérhető az Electrolux Ideas Lab honlapján, a www.electroluxideaslab.com weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top