Close

Rónai Tamás, Stern Roland, remek a produktum!

aroltom

A Pannónia-ringen mára befejeződtek a Formula autók csatározásai, nem meglepő módon Gender Racing Team hengerrel. Rónai Tamás ezúttal már „egészséges” autóval vágott neki a csatának, melynek mezőnyét alaposan helybenhagyta.

A lehető legrosszabb időpontban, 15:10-kor rajtolt el az open wheel különítmény, melynek dolgát az ebben a napszakban lélektelenül tomboló hőség is nehezítette. Az iszonyat forróság az aszfaltból is áradt a pilótákra, akik derekasan állták a megpróbáltatásokat! Közülük is élen jártak a Gender Racing Team a pilótái, hiszen Rónai Tamás tulajdonképpen edzőmeccsé alakította a futamot:

atomgrid

„Egy tesztnek fogtuk fel a délutáni versenyt, ennek megfelelően spórolósan mentünk, laza köröket, konstans távolságnál olykor közelebb is engedve az ellenfeleket. Tehettük, hiszen az autó remekül működött, így semmi és senki nem veszélyeztette a győzelmünk. Köszönöm a csapatnak, és a srácoknak a helytállást a mai kemény körülmények között! Holnap folytatjuk!”

Stern Roland is konzekvensen gyors volt a nap folyamán, nem történt ez máshogy a délutáni etap során sem:

afiúk

„Jó rajtot kaptam el, sikerült is megelőznöm a másik Renault-t, ám sokáig nem tudtam magam mögött tartani, lévén drasztikusan fogyott a már egyébként is használt szett alattam. Komolyabb csatába így nem volt értelme bocsátkozni, ezúttal megelégedtem a második hellyel is” – mondta viccelődve Roland, aki azért hozzátette, hogy a holnap folyamán mindenképpen igyekszik majd győzelemre törni.

arolp

Meglátjuk, hogyan alakul, de ami biztosan látszik, hogy a már megszokottnak mondható Rónai Tamás győzelmek mellett most már érdemes lesz elkezdeni ízlelgetni Stern Roland nevét is! Folytatás vasárnap 8:15-től!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Képek: Maszlik Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top