Close

Tavaszi (sz)építkezés

inouticring

A kellemes idő beköszöntével gyakran vágunk neki házunk, lakásunk felújításának, álmodozunk új, színes ablakkeretről, esetleg megvalósítjuk régóta dédelgetett vágyunkat a hangulatos, beépített fényekkel ellátott teraszról. Mielőtt belevágnánk, érdemes átfutni az Inoutic termékújdonságait, amelyek nemcsak minőséget és megbízhatóságot nyújtanak, de stílusossá és nem mindennapivá is varázsolhatják környezetünket.

A műanyag az új fa – Eforte Fusion ablakrendszer

Az Eforte Fusion új színt hoz az ablakprofilok világába, és megmutatja, a műanyag ablakok igenis lehetnek ötletesek és elegánsak. A fejlesztésnek köszönhetően a PVC ablak belső oldala természetes hatású fával, míg külseje elegáns, modern megjelenést biztosító alumíniummal borítható, így könnyedén megtervezhetjük a számunkra tökéletes ablakot. Válasszunk belső terünk stílusához leginkább illő faanyagot, hiszen a burkolathoz olyan fajták is felhasználhatók, amelyek egyébként nem alkalmasak ablakgyártásra – ilyen például a juhar, a kőris vagy a bükk. Az Eforte Fusion a közeljövőben már itthon is elérhető lesz.

inoutic1

Nemcsak stílusos, de masszív is – Rovex üvegszálas bejárati ajtó

inoutic2

A folyamatos nyitásoknak, zárásoknak köszönhetően bejárati ajtónk talán a ház leginkább igénybe vett eleme, éppen ezért fontos, hogy strapabíró darabot válasszunk. Az új Rovex üvegszálas bejárati ajtó egyedi kialakításának köszönhetően lényegesen könnyebb a hagyományos ajtóknál, kitűnően hőszigetel, az eldeformálódást pedig beépített üvegszálak akadályozzák meg. Álmaink ajtajára még egy kicsit várni kell, hiszen a Rovex bejárati ajtó hazánkban az idei év végétől lesz kapható. De legalább marad időnk arra, hogy eldöntsük, melyik lesz számunkra a legmegfelelőbb: az egyoldalú kialakításban nyolc, míg kétoldalas változatban hat különböző színben lesz elérhető, emellett számos dizájn és üvegezett elemmel tehetjük majd igazán egyedivé bejáratunkat.

Fényes kilátások – új, keskeny tokprofilú emelő-toló ajtó

Tágas, fényben úszó belső terek, kényelmes ki- és bejárás nappalinkból a kertbe – az Inoutic megújult emelő-toló ajtórendszerével mindezeket egyszerre kaphatjuk meg. A megoldással 10 százalékkal több napfény áramlik be teraszajtónkon keresztül, így lakóterünk nemcsak modern, de üdítően világos is lesz. Az alacsony, akadálymentes küszöb stabil és könnyen kezelhető, az alumíniumborításnak köszönhetően pedig egyedi és elegáns megjelenéssel ruházhatjuk fel ajtórendszerünket. Nyissuk egy mozdulattal egybe nappalinkat a kerttel, élvezzük a terek játékos variálását!

Fő a biztonság! – Terrace Clubhouse csúszásgátló teraszlapok

inoutic3

Mind ismerjük a félelmet, hogy gyerekeink játék közben elcsúsznak a teraszon. Az Inoutic Terrace Clubhouse teraszlapok segítenek eloszlatni ezeket a gondolatokat. A műanyag burkolású felület még vizes állapotban is csúszásmentes, fokozott kopásállóságának köszönhetően pedig jóval tartósabb, mint egy hagyományos faburkolat. A teraszlapok speciális védőrétege megakadályozza a foltok keletkezését, így tisztításukkal sem szükséges sokat bajlódnunk, lerakásuk pedig a kapocsrendszernek köszönhetően gyors és egyszerű. A lapok 8-féle, rendkívül színtartó fa és föld színárnyalatban kaphatóak, és a teljes összhang érdekében LED megvilágítás is beépíthető a rendszerbe.

Terasz pillanatok alatt – Terrace és Terrace Massive teraszrendszer

inoutic4

A hangulatos, rendezett terasz álmaink netovábbja, telepítésük azonban gyakran roppant időigényes. Szerencsére mostantól elkerülhetjük a hosszú napokon keresztül húzódó csavarozást a megújult PVC-ből és fából készült, kompozit anyagú Twinson Terrace és Terrace Massive teraszrendszerrel. A csavarok és rögzítő kapcsok száma minimálisra csökkent, így a hagyományos rendszerekhez képest akár feleannyi idő alatt elkészülhet vágyott teraszunk. A Twinson Terrace kompozit anyaga hosszú élettartamú – amelyet alátámaszt a 25 év garancia is –, nem korhad, biztonságos a felülete és nem igényel különösebb karbantartást.

Elegancia alumíniummal – új Premium homlokzatburkolat

inoutic5

Épületeink külső falai folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így fontos, hogy védelemmel lássuk őket el. Ebben segíti nekünk az Inoutic Premium alumínium homlokzatburkolat, amely könnyen felszerelhető, nem rozsdásodik és karbantartást sem igényel. Akár a hagyományos szigetelőanyagok takarására is alkalmas, emellett pedig modern és exkluzív dizájnt is biztosít. A hazánkban még ritkán alkalmazott, de külföldön igen kedvelt megoldás új építésű és felújítandó házakhoz is tökéletes választás. A Premium profil hatalmas színválasztékban érhető el, a tökéletes összhatás érdekében így könnyedén összehangolhatóak az alumíniumborítású Inoutic profilú ablakokkal. Merjünk változtatni, diktáljuk mi a hazai trendet!

További információ: www.inoutic.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top