Close

Az indiai nép megmentője

2015 nyarán az indiai Punjab állam miniszterelnök helyettese Európába utazott, hogy az indiai „Nagy Ugrás”-hoz gyüjtsön európai eredetű lehetőségeket. Ennek során Budapesten a „Four Season” szállóban megbízottai összegyüjtötték azokat a magyar feltalálókat, találmányokat, amelyeket felhasználva India növelhetné a „nagy ugrás” sikerét. Ennek során tartottam előadást a szív és érrendszeri betegségek megelőzésének és gyógyításának lehetőségéről

A miniszterelnök helyettes már akkor megajándékozott egy szép indiai sállal és egy szóbeli meghívással. Kérte, látogassak el Indiába. Később a szóbeli meghívást írásbeli követte egy repülőjegy kíséretében. Így indultunk el hat társammal, akiknek találmányait szintén méltónak tartott az indiai „nagy ugrás” eléréséhez. Fárasztó repülő út  után  Új Delhiből   átkocsikáztunk Punjab állam fővárosába Chandigárba. Felejthetetlen volt a gépkocsi út! Ennyi dudaszó az utakon! Nagyon szigorú ellenőrzéssel juthattunk az ötcsillagos szállodába. Ott kaptunk elhelyezést. Azon túll minden előnyét élveztük a kedves vendéglátásnak

 

A hivatalos találkozók, vendéglátások mellett a magyar együttes baráti szövetsége is kialakult. A „hét vezér”azóta baráti közösséggé alakulva elindult a gazdasági tömörülés utján is.
A Punjab állam vezetőinek és képviselőinek közös gyűlésén is vendégek voltunk, ahol meghívónk és a Miniszterelnök programnyító küldöttgyülésén  vettünk részt
Az indiai szereplésünk központi célja a „nagy ugrást” megfogalmazó és bejelentő küldöttgyűlés volt. A jelenlévő indiai küldöttek mellett részt vettek kínai, koreai, lengyel és   magyar meghívottak. Az indiai nagyvállalatok vezetőinek előadását követően, a programot előterjesztő miniszter ismertette a külföldiek által rendelkezésükre álló lehetőségeket. A jelenlévő magyar küldöttség innovációs kínálata mellett külön kiemelte az egészségügyi programban –   Horváth professzor jelenlétét, aki az indiai nép megmentője lesz az „indiai nagy ugrás” során. Kérem, Professzor Úr, álljon fel!  – Szólított a Miniszter.
 
 Egy ekkora teher súlya alatt, hogy engem, mint az indiai nép megmentőjét mutat be egy indiai ország minisztere, bevallom őszintén, nehéz volt felállnom. Az ember életében nem gyakran adódnak alkalmak, amikor úgy érzi, hogy életének a fontos és nehéz pillanatait nem  könnyű megélni. Azonban az ilyen terhek, mint az „álljon fel professzor úr” az édes igák terhének minősülnek. Végigszalad az emberen, mint a halálába rohanó baleset pillanatában az áldozaton, az egész élete. Felvillannak a nehézségek. Tolulnak azok a megalázások, amikor majdnem az állásomba került, hogy  „ostobaságot” kutatok, hogy azt állítom, hogy van „antikoleszterin antitest”, mert „ha ilyen lenne, akkor nem tudnánk gondolkodni.” Mondta az egykori Igazgató Úr. Azóta persze, már a világ elismerte felfedezésemet, mert megtalálták Amerikában is. 
 
De, mit számit mindez akkor, amikor már az ember régen térdre eshetett volna, ha nem ilyen kemény a csontja, akarata és a feje.  Szóval, több mint egy milliárd ember nevében beszélő miniszter nyílvánított, több mint egymilliárd ember megmentőjének. Ehhez képest, már szinte csekélység, hogy egy ennél is nagyobb nép, mi az, hogy nagyobb, a legnépesebb országnak, a Kínai  Tudományos Akadémiájának is a vendége voltam. Az előadásomat meghallgatva a kínai akadémikus hosszú beszédben méltatta a szív és érrendszeri betegségek elleni immunizálás jelentőségét, az én találmányomat. Megismételte, hogy a szív és érrendszeri betegségek ma a világ lakosságának több mint a felét viszik sírba, és a szenvedés, amit a testi lelki nyomorékoknak szenvedni kell egy szívinfarktus vagy agyi infarktus következtében vagy a végtagok amputálását követően. Méltató előadása hosszabb volt, mint az én előadásom.
 
 Az sem titok, hogy egyik akadémikus társuk felkeresett Magyarországon, Budapesten és tanúja volt, szinkron tolmács segítségével, a konzultáció részletes témáinak. Tájékozódott az „önmaguk oltását” végző vállalkozók technikájának kivitelezéséről.    
 
Miért érdekes mindez? Csupán azért, mert Shangháj mellett Kínában felépült az „Egészségváros” és ennek a városnak az igazgatóhelyettese  a vendégünk, a kínai orvos professzor, akadémikus. Szeretne engedélyt kapni  – hívatalos engedélyt – az általunk előállított antigén kipróbálására. Azt már csak félve merem gondolni, hogy a világ legnépesebb országában népe „megmentőjévé” akar előléptetni? Van még egy százmilliós hős nép Ázsiában, Vietnam. Ők is vendégül láttak, már kétszer, ebben a témakörben, a legmagasabb egészségügyi, minisztériumi szinten. A kapcsolat építése folyamatban van. 
Mi van Magyarországon? Itt is aktív az élet körülöttem. A negyedik bírósági  tárgyalásra várakozom, mert bíróság elé állítottak, abban a témakörben, amiért Indiában az indiai nép megmentőjének neveztek  – azért, mert gyógyulnak a gyógyíthatatlan betegek!
 
 Nem tudtam elmenni a tárgyalásra betegségem miatt. Helyesebben az ügyvédem azt mondta, hogy nem vagyok köteles lázas betegen megjelenni a bíróság előtt. Nem memtem. Így az ötödik alkalommal a bíróság elött állva fogom meghallani az ítéletet.
 
 Mert biztosan elítélnek, mondta nekem valaki. Bár nem bűncselekmény amit teszek, hiszen nincsen társadalmi veszélyessége. Sőt! Gyógyíthatatlannak mondott betegek is gyógyulnak. A büncselekménynek pedig, a társadalmi veszélyesség,  az egyik kritériuma. Sebaj! Vállalom. Ha örül Mikó bíró  Úr. (Ő is csak Horváth Úrnak szokott szólítani). De hát Ő nem kapott meghívást a New Yorki Tud. Akadémiai tagságra, mint én. Így bocsánatos, ha eltér a szokásos, megíllető megszólítástól. 
 
Különben is mögötte a világ egyik legnagyobb…(hadd ne írjam le)…..mint támogató áll. Rám csak, többek között, a világ két legnépesebb állama vár. Isten őrizz, hogy ez kitudódjon, mert akkor….Mi lesz akkor.? Semmi. Nekik rendelkezésükre áll a média, mellettem legfeljebb, a le nem vágott lábú emberek, az újra gondolkodni tudó „demensek”, volt miniszterelnök, volt rendőrtábornok, megannyi névtelenségbe burkolódzó országgyülési képviselő áll. 
 
Na-és, nekik pedig millió számra áll a rendelkezésükre a média különböző csatornája. Ők a mediák hasábjain irhatják, hangorkánjain zenghetik: „Bűnös, mert nem volt engedélye!”. Igaz, hogy nem adtak a GYEMSZI hitalnokai hivatalos kipróbálási, felhasználási engedélyt, de nem is oltottam egyetlen embert sem (természetesen saját magamon kipróbáltam). Az önmagamon végzett kipróbálásról a Magyar Immunológiai Társaság nagygyűlésén beszámoltam.
 
 Ezután jöttek a hallgatóságból az orvosok. Kérték, hogy állítsam elő számukra is az oltóanyagot. Kutatást, fejlesztést engedéllyel végeztem. „Humán kutatás, fejlesztés” szerepel az egyéni vállalkozói engedélyemben. Az orvosokat a barátaik követték, aztán az ő barátaik jöttek és vége nem volt a barátok barátainak.  Ingyen, de az előállítási költségek fedezése mellett, előállítottam. Ingyen, és ők gyógyultak engedély nélkül. Én nem végeztem klinikai kipróbálást, holott ezzel vádolnak I. rendű vádlottként.  No, de Jézusnak sem volt gyógyítási engedélye! Keresztre is feszítették!
Budapest 2015 november 25.
                                                    Dr. Horváth István
MTA Doktor, v. Egészségügyi Min. Mikrobiológus-immunológus szakértő, WHO – CDC Scientist munkatársa. Az EU Immunológus Szakértő Testület tagja, a SOTE v. oktatója, az Orvostovábbképző Egyetem v. oktatója, A Genfi Találmányi Világkiállítás aranyérmes feltalálója, A Párizsi Találmányi Világkiállítás kiállítóinak aranyéremmel elismert feltalálója, A Feltalálók Olimpiájának aranyérmes feltalálója, A Moszkvai Találmányi Világkiállítása bronz érmes feltalálója, a Brüsszeli Találmányi Világkiállítás  ezüstérmes feltalálója, a Subotica-i Nemzetközi Találmányi Kiállítás különdijas feltalálója, A MŰVÉR szabadalom tulajdonosa, az ANTIDECUBITUS ÁGY szabadalom tulajdonosa, A GEOTERMIKUS ENERGIA MIKROBIOLÓGIAI HASZNOSÍTÁSA szabadalom v. tulajdonosa, a LIPOSOMA ADJUVÁNS szabadalom résztulajdonosa, a TREPONEMA LEPORIS  patogén mikroba felfedezője,  A Széchenyi Társaság Díja kitüntetés birtokosa. A SZÍV ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA alkalmas KNOW HOW tulajdonosa, az ŐRANGYAL PEZSGŐPOR májvédő ital feltalálója és know how tulajdonosa, az ALLERGIA STOP krém feltalálója és know how tulajdonosa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top