Close

Arab graffitiket találtak a repülőgépekre festve!

Arab graffitiket találtak Easy Jet repülőgépek tanktartályára festve tegnap reggel. Kell-e félnünk, nekünk utasoknak?

Kivizsgálás indult azután, hogy összefestették ismeretlenek az Easy Jet közismert brit légitársaság tanktartályát. Négy gépet rongáltak meg eképpen, francia reptereken. Nem lehet tudni ki és milyen szándékkal grafitizte össze a gépeket, ahogy azt sem, hogyan jutottak a rongálók egyáltalán a gépek közelébe.
Lisa King az Easy Jet „cabin safety manager” posztján lévő, a repülőgépek belső vázáért felelős menedzser azonnal tudatta munkatársaival e-mailen keresztül a megcsúfolt gépek esetét. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy Franciországban voltak a gépek, amiket arabok rongáltak meg külsőleg és belsőleg is mindenféle arab feliratokkal (még a mosdóhelységeket is összefirkálták.)
A Telegraph angol napilap szerint, a légitársaság nem hozta nyilvánosságra a graffiti szövegek tartalmát, melynek okát nem magyarázták el. Egy kommunikációért felelős nő, (kinek nevét szintén nem lehet tudni) arról számolt be, hogy „semmiképpen nem tartják arab terrorista jelszavaknak az írottakat, ezért nem volt szükséges kiüríteni a gépeket.”
Érdekes azonban a mód, ahogy hallgatnak, senki semmit nem közöl a nyilvánossággal. Az Easy Jet hagyja magát így megcsúfolni?
Forrás: International Business Times, Priya Joshi.

 

Link: http://www.ibtimes.co.uk/arabic-graffiti-found-fuel-tanks-four-easyjet-planes-1530967

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top