Close

Fotópályázatot hirdet a Vasúttörténeti Park

Vasúttörténeti Park, de csodás! címmel fotópályázatot hirdet a Magyar Vasúttörténeti Park azzal a céllal, hogy az intézmény tizenöt éves fennállása alatt a látogatók által készített felvételekből kiállítást szervezzen.
A Vasúttörténeti Park az alapítása óta eltelt másfél évtizedben számos családi és szakmai rendezvénynek, koncertnek, kiállításnak adott helyet, az intézmény ebből a megfontolásból hirdette meg fotópályázatát
 
Tapasztalataik szerint látogatóik igen sok fotót készítettek ottani tartózkodásuk alatt; ezeket szeretnénk összegyűjteni, bízva abban, hogy akár különleges felvételekre is rábukkanhatnakközölte az MTI-vel csütörtökön a Vasúttörténeti Park.
 
A napokban kiírt fotópályázatra szeptember 4-ig lehet nevezni a http://magyarvasuttortenetipark@gmail.com email címre elküldött, 1-5 MB nagyságú, JPG formátumú képpel.
A beérkezett képekből a Vasúttörténeti Park kiállítást szervez szeptember 12. és október 31. között a főépület második emeleti kiállítótermében. A beküldött pályamunkák közül három képet díjaz a zsűri; a fődíj egy 4 főre szóló, 2 éjszakás, belföldi szállásvoucher.
 
MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top