Close

Közösség – Média – Művelődés konferencia Békésen

Legutóbb tavaly ősszel találkozhattunk a rendezvény nevével, már ekkor lehetett tudni, hogy 2015-ben is lesz KMM, hiszen a visszajelzésekből egyértelműen kiderült, hogy van igény a rendezvényen kifejtett témák körbejárására. Idén először early bird kedvezménnyel is várják a regisztrálókat!

Ebben az évben a megvalósítás kerül a fókuszba, a felfelé vezető lépcsőfokok mellett a régióban rejlő lehetőségekről, a startup-módszertanról, valamint a közösségi finanszírozásról is szó esik, mindezt érthető köntösben, megfogható módon tálalják a rendezvény előadói.

A III. KMM egyik legfőbb erőssége, hogy nem beosztás, vagy kor szerint várja a résztvevőket, a fokmérő inkább a kreativitás és a motiváció, hiszen sokan vannak, akiknek kell egy lökés, hogy ötleteiket kivigyék a négy fal közül, és támogató gondolatokra találjanak. A rendezvény fontos eleme a műhelymunka, a kapcsolatok építése, ugyanis a közös pontok megtalálásával, egymás szakmai látásmódjának megismerésével elkezdődhet egy ígéretes munkakapcsolat.

A részvételi díjak kialakítása a tavalyihoz hasonló, egyfajta játékra invitálják az érdeklődőket, akik maguk dönthetik el, mennyire elkötelezettek a konferencia által felvázolt témák iránt, és mennyivel szeretnék/tudják támogatni a rendezvényt. Május 20-ig early bird akcióval várják az érdeklődőket, ez a részvételi lehetőség mindössze akár 2000 forintért biztosítja az egész napos szakmai programot.

A konferencia holnapja ide kattintva érhető el, akinek egyéb kérdése van, a rendezvény közösségi oldalán érdeklődhet.

Online jelentkezés itt!

A rendezvény időpontja: 2015.06.12.

Helyszín: Békés, Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top