Close

Felgyújtotta magát egy volt rendőrségi alkalmazott a Teve utcai rendőrségi székháznál

Budapest, 2014. november 22. Tűzoltó- és mentőautó Budapesten, a Teve utcai rendőrszékháznál, ahol felgyújtotta magát egy volt rendőrségi alkalmazott 2014. november 22-én. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Felgyújtotta magát és súlyosan megsérült egy volt rendőrségi alkalmazott szombaton Budapesten, a Teve utcai rendőrszékháznál, majd berohant az épületbe – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Csiszér-Kovács Viktória közölte: a rendőrségtől 2014 májusában közös megegyezéssel távozó, erőműkezelő karbantartóként dolgozó férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba, hátrahagyott táskájában búcsúlevelet találtak.
Mint elmondta: az 55 éves budapesti férfi szombaton, nem sokkal 15 óra előtt a rendőrség Teve utcai székháza előtt ismeretlen gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát.
Ezt követően berohant az épület fogadóterébe, áttörte a beengedő üvegajtót, majd összeesett.
A székház őrszolgálatának munkatársai eloltották a tüzet, ezzel párhuzamosan értesítették a mentőszolgálatot és a katasztrófavédelmet.
A rendőrség megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát – mondta a szóvivő.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top