Close

Kiraboltak egy Andrássy úti luxusóraüzletet

Budapest, 2014. november 22. Lezárt terület Budapesten, az Andrássy úton, ahol kirabolták az Hublot luxusórákat árusító üzletet 2014. november 22-én. A rablás során személyi sérülés is történt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Egyelőre ismeretlen bűnözők kiraboltak egy luxusórákat árusító üzletet szombaton Budapesten az Andrássy úton, két ember megsérült – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-t.


Pap Judit elmondta: az üzletbe, ahol két eladó és a biztonsági őr tartózkodott, négy ember hatolt be. Bántalmazták és megbilincselték az alkalmazottakat, betörték az üzlethelyiségben az órák tárolására szolgáló vitrinek üvegét, és több értékes órával gyalog elmenekültek a helyszínről – ismertette a történteket a sajtóügyeletes.
Hozzátette, hogy a rablók nem viseltek maszkot.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkezdte a tettesek felkutatását; egyebek mellett elemzik a boltban található és a környéken működő biztonsági kamerák felvételeit – mondta Pap Judit.
Az MTI munkatársa a helyszínen azt látta, hogy a Hublot luxusórákat árusító márkabolt vált a rablás célpontjává. Az ilyen márkájú órák ára az interneten található adatok szerint 2,5 millióról indul, de egyes modellek értéke eléri a 15 millió forintot is.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top