Close

Napelemes rendszerek villamos berendezései

A most piacra kerülő kötet különlegessége, hogy több, – a napenergia ipar különféle területein tevékenykedőkollegát is megszólaltat, kiknek többéves tapasztalatuk van.

A második könyv, címe:
NAPELEMES RENDSZEREK VILLAMOS BERENDEZÉSEI

A most piacra kerülő kötet különlegessége, hogy több, – a napenergia ipar különféle területein tevékenykedő – kollegát is megszólaltat, kiknek többéves tapasztalatuk van. Örülünk – és e helyütt is még egyszer köszönjük nekik, – hogy hajlandóak voltak a cél érdekében összegyűjteni munkájuk ide vonatkozó tapasztalatait. Így áramszolgáltatók, inverter gyártók, MVM-es rendszerirányítók, eszközvizsgáló hatóságok (TÜV), rendszertelepítők, akkumulátor gyártók.., stb.) is elmondják, megírják véleményüket. Ezeket a könyvben tematikusan összegyűjtöttük, rendszereztük és közreadjuk, mint a napelemes megújuló energia szektor főbb szereplőinek véleményét, hasznos szakmai tanácsát.

Úgy gondolom, ez tovább növelheti a könyv szakmai hitelességét. Hiszem, hogy ez az újfajta megközelítés segíti az ágazatban az alapvető problémákat megoldani, és jelentősen csökkenteni a szakmán belüli vitás kérdéseket. Közelíti a beruházói-kivitelezői és a befogadói (áramszolgáltatói, elosztói) oldalt, megteremtve az egységes értelmezéseket, az egységes követelmény rendszert, és ily módon akár utat nyithat az egy egységes magyar szabványozás létrejöttéhez. Előrendeléseket mától kezdve felveszünk. A könyv a korábbihoz képest nagyobb terjedelemben, de kisebb darabszámban jelenik meg. Ez befolyásolhatja a hozzáférhetőséget – ezért kérjük mielőbb biztosítsa saját példányát. (Az előző könyv értékesítési tapasztalatai alapján úgy tűnik, a könyvet nem eladni kell hanem elosztani…- ) Viszonteladóknak (kormányzati ill. oktatási intézményeknek, szövetségeknek,) kedvezményeket tudunk adni. Ha érdemlegesnek tartják ezt az információt, illetve úgy gondolják, hogy ez valóban hasznos szakkönyv lehet kérem, osszák meg ismerőseikkel.

További információk a könyvvel kapcsolatosan (vásárlás, megrendelés, dedikálás, kérdések): Véghely Tamás, szerző +3630 9967675 tjv@gaiasolar.com További információk a képzéssel kapcsolatosan (jelentkezés, kérdések):

Véghely Tamás, szerző
+3630 9967675 tjv@gaiasolar.com EU-SOLAR Kft. *** GROWATT Hungary inverter vezérképviselet
7634 Pécs, Abaligeti út 14.
Tel.: +36 20 800 4000
Tel.UK: +44 77 209 40503
üv.ig.: Petre András petreandras@growatt.hu
http://www.growatt.hu
SKYPE: petreandras

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top