Close

Halálos baleset az M1-es autópályán Bicskénél

Összeütközött két teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken hajnalban Bicske közelében, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.


Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: a sztráda 28-as kilométerénél műszaki hiba miatt vesztegelt egy kisbusz, amely a hozzá kapcsolt tréleren személyautót szállított.

Egy teherautó belerohant a kisbuszba, leszakította a trélert, amelyről a személyautó az útra borult, és maga alá temette a hiba elhárításán dolgozó férfit.

A szóvivő elmondta: a férfi – akit az érdi hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók emeltek ki a roncs alól – a helyszínen meghalt. Két ember súlyosan megsérült – egyiküket a tréler alól kellett kimenekíteni -, őket kórházba vitték.

A felborult, illetve megdőlt járműveket daruval emelték vissza az útra. Emiatt az autópálya érintett szakaszát órákra lezárták. A mentést nem sokkal dél előtt befejezték, ezután az útzárat feloldották.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top