Close

Egy héttel elhalasztották a szombatra tervezett piacok napját az időjárás miatt

A hétvégére tervezett első piacok napja elnevezésű rendezvényt az esős időjárás miatt egy héttel később, szeptember 20-án rendezik meg a budapesti Erzsébet téren. A programokban nem lesz változás – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

 
A főként sérült emberek társadalmi integrációjával foglalkozó Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében megvalósuló eseményen azokat a bolhapiacokat, dizájn- és garázsvásárokat, kézműves piacokat szeretnék népszerűsíteni, amelyek tevékenységükből adódóan a társadalmi és környezeti fenntarthatóságot szolgálják.
Szeptember 20-án az Erzsébet téren bemutatkozik majd a három már jól működő, de tematikájában elkülönülő budapesti piac: a WAMP, a Gozsdu Gardrób és a Közös Piac, a további árusító standokra pedig bolhapiac jelleggel érkeznek használt vagy új, minőségi termékeket kínáló árusok, civil szervezetek. A rendezvényhez „szimpátia” nyitva tartással elsőként csatlakozott a Szimpla Bringás Bolhapiac is.
A programon támogatóként és fellépőként olyan ismert előadók is részt vesznek, mint Németh Juci énekes vagy Kecskés Karina színművész. Az akció bevételeiből a sérült emberek pártalálási nehézségeit segítő Kezdjetek szeretni! programot támogatják.
Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top