Close

Két embert elütött egy busz Budapesten, egyikük meghalt

Két gyalogost ütött el kedden a 105-ös busz Budapest I. kerületében, az Alagút utca és az Attila út kereszteződésében, egyikük meghalt – tájékoztatta Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
   
Kisdi Máté elmondta: egy idős nő a busz alá szorult, a kiszabadításához a tűzoltók megemelték a járművet, de az életét már nem tudták megmenteni. Egy idős férfit elsodort a busz, ő az ütéstől súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők a helyszínen ápolják.
    
Hozzátette: egyik irányban sem járható az Attila út az Alagút utcát érintő szakaszon, a forgalmat a Krisztina körútra terelik.
    
A baleset oka ismeretlen, körülményeit most is vizsgálják a rendőrök, tart a helyszínelés – közölte Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Hozzátette: a baleset miatt a Hegyalja útnál rendőri irányítással terelik a forgalmat.
    
A baleset miatt elterelik az 5-ös, a 86-os, a 105-ös és a 178-as buszokat – mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek. Az augusztus 20-ai forgalomkorlátozások miatt a 86-os és a 105-ös busz eleve módosított útvonalon járt.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top