Close

Nem baleset volt a Margit hídnál: a villamos elé lökték az idős nénit

A villamos elé lökték azt az idős nőt, akit pénteken Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél halálra gázolt egy szerelvény. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, az ügyben emberölés gyanúja miatt indul eljárás.


    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján azt közölte: az eddigi adatok szerint a 4-es és 6-os villamos megállójában A. Áron Gergely megrúgott egy ott várakozó idős nőt, aki ennek következtében a jármű elé esett. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
    A 41 éves férfit egy utas tartotta vissza, amíg a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei el nem fogták. A rendőrség azt kéri, hogy jelentkezzen az az utas, aki a férfit visszatartotta.
    Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást – áll a közleményben.
    Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy a mentők a helyszínen már csak a nő halálának a tényét tudták megállapítani.
    A történtek miatt egy ideig pótlóbuszok jártak a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között.

 

 

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top