Close

IDdesign-élmény, virágok között

iddesignelmeny ring

Az IDdesign 1969 óta adja ki évente a katalógusát, az idei évre szóló kreatív utakat kínál az önkifejezésre a mai trendek felhasználásával, előremutató ötleteivel. A virágos téma újra divatba jött, és 2018-ban globális szinten is trenddé válik.

Mert a virágok koroktól függetlenül mindig mély szimbolikus jelentést hordoztak, érzékeny módon tudjuk kifejezni velük érzelmeinket. Az IDesign bútorok és kiegészítők terén nyújtott kínálata az egyik legnagyobb a piacon. A termékek olyan formában kerülnek bemutatásra, amelyek a vásárlók számára könnyen átélhetőek, és szinte maguktól megtalálják a helyüket otthoni enteriőrjeinkben. A katalógus gazdag inspirációs forrást nyújt a dizájn, a kényelem és a kifinomult termékek terén. Az IDdesign univerzum jellegzetességei közé tartoznak a karakteres bútorok és kiegészítők, amelyek hűen példázzák a skandináv minőségérzéket és a részletek iránti elkötelezettséget. A 2018 kollekció a legfrissebb színeket és trendeket használja ahhoz, hogy az otthonunk úgy ragyogjon, mint soha korábban. A „Let your home blossom” mottó alatt megjelenő 124 oldalas katalógus elérhető online és az IDdesign üzletekben ( IDdesign MAXCity, Váci Corner bemutatóterem).

Az IDdesign home décor útmutatója segít eligazodni az idei új trendek és váratlan dizájnmegoldások között, amelyekkel saját egyéniséget adhatunk otthonunknak. A természet mindig is inspirációul szolgált a lakberendezők számára, magában foglalva azt az elképzelést is, hogy a belső tereket a természettel összhangban kell kialakítani. Felgyorsult életvitelünk miatt azonban már nincs időnk élvezni a természetet, éppen emiatt lett 2018-ban nagyon értékes a természet jelenléte az otthonunkban. A természet segít kapcsolódni önmagunkhoz és a másikhoz. Csalogassuk hát be a természetet, melegséget és egyéni arcot adva otthonunknak. A különböző anyagok együttes használata megnyugtató környezetet hoz létre, amely egyszerre hat az érzékeinkre és közérzetünkre. .
Látogass el a legközelebbi IDdesign üzletbe további inspiráló részletekért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top