Close

Szeptembertől szebben – megjelent az A Mi Otthonunk szeptemberi száma

amio 201809

A napsütéses vakáció után figyelmünk ismét otthonunk belső tereire irányul, mindent megmozgatunk, hogy kedvet csináljunk gyermekeinknek az iskolakezdéshez. Egy trendi bútor, új olvasólámpa, díszpárna a gyerekszobába máris pozitívan hat érzékeikre, ösztönzi őket a tanulásra. Neon fali fények, képregény inspirálta polcok, óriás legó bútorszettek és más kreatív kiegészítők választékéval várjuk hát olvasóinkat szeptemberi színes összeállításainkban.
Ám nem csak a kisebbekre gondoltunk! Követve az aktuális nemzetközi trendeket, komfortosabbá tehetjük fürdőszobánkat dupla mosdóval, térbe állított fürdőkáddal, konyhánkat egy szép szagelszívóval, nappalinkat egy merész, finom kidolgozású réz csillárral, fókuszpontot, melegséget adhatunk egy-egy saroknak dekoratív falkárpittal, egyedi kőburkolattal vagy bőrpanellel. Lakberendezés iránti szenvedélyünket enteriőrtervezőink innovatív munkáival igyekszünk ösztönözni: finom tónusokkal és textíliákkal berendezett, dinamikus otthonokba kalauzuljuk el olvasóinkat, a meghökkentően high-tech megoldások mellett felfedezhetünk bennük egyszerűbbeket is.
Bízunk benne, hogy e havi lapszámunkban is találnak számos jó megoldást, hisz egy kényelmesebb, hívogatóbb otthon a ránk váró esős napokban is segít derűsnek maradni.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top