Close

KITT eladó

A három darabból, amelyeket a Knight Rider TV-sorozat részére építettek, csak egy maradt meg. És ez eladó.

A ’80-as évek népszerű televíziós sorozatának főszeplőjéből, KITT-ből – akivel David Hasselhoff osztozott a képernyőn 1982 és 1986 között – mindössze egy példány maradt meg, amelyet eladásra kínálnak.
KITT-ből, a harmadik generációs Pontiac Firebird-ből három példány volt, a sorozatban az alkotói Knight Industries Two Thousand-nek vagyis rövidítve KITT-nek nevezték. Az egyiket az átalakulás bemutatására használták, a másikat Michael Knight használta azokban a jelenetekben, amikor vezetett, a harmadik egy tartalék jármű volt, és az egyetlen, ami megmaradt.
Az eladásra kínált jármű megegyezik azokkal, amelyek a képernyőn jelentek meg és azonnal fel lehet ismerni, köszönhetően a sorozatban szereplő „Szuper Üldözési Mód” aktiválásának, amellyel KITT megmutatta maximális teljesítményét. Rendelkezik fékszárnyakkal is, ami olyan jellemző, amely hasonlít olyan későbbi sportkocsikra, mint a Bugatti Veyron. Érdekesség, hogy eddig ez a modell a Volo Autó Múzeumban pihent, Ilinois-ban, az Egyesült Államokban.
Az ajtóktól befelé az autó 100%-ban eredeti, kezdve a kormánykeréktől az irányítópultokig vagy a hátsó ülésekig. Az egyetlen dolog, ami hiányzik az a mesterséges intelligencia, amely lehetővé tette, hogy KITT beszéljen a kis képernyőn. Ennek ellenére, a hirdetésben garantálják, hogy az autó készen áll elektronikus eszközök telepítésére.
KITT-et szeptember 19-én bocsátják árverésre.

es.motor1.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top